Çok Kötü Mide Bulantısı

• Konbuyu başlatan Aleynanur
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleynanur tarafından oluşturulan Çok Kötü Mide Bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 424 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok Kötü Mide Bulantısı
Konbuyu başlatan Aleynanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleynanur
A

Aleynanur

Guest
Kızlar dayanamiyorum ya 7+5 haftaligim gece Gunduz mide bulantısı istirfa etmekten cok sıkıdım ne yesem geri çıkıyo 18 yasindayim acaba bünyden dolayi mi yoksa sizde de oldumu acil cevap

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dayanamiyorum ya 7+5 haftaligim gece Gunduz mide bulantısı istirfa etmekten cok sıkıdım ne yesem geri çıkıyo 18 yasindayim acaba bünyden dolayi mi yoksa sizde de oldumu acil cevap
Tabi canım normal bazıların 3. Veya 4. Ayda bitiyor 20+5 oldum hala mide bulantım var doktoruna söyle bir ilaç yazar rahatlarsın inşallah 🤲

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Yaşla alakası yok bence 27 yaşındayım 17 haftalık oldu gebeliğim ama hâlâ kusuyorum ilaç içtiğim halde 😔 inşallah seninki erken geçer doktoruna danış ilaç yada serum verir rahatlarsın biraz

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Çok normal doktora gittiğinde söyle prilam d diye bi ilaç var gebeler için ondan verir sana muhtemelen

Aleynanur

Kayıtlı Üye
rank
Tesem
Tabi canım normal bazıların 3. Veya 4. Ayda bitiyor 20+5 oldum hala mide bulantım var doktoruna söyle bir ilaç yazar rahatlarsın inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim kuzum inşallah 🥺🥺🥺🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim kuzum inşallah 🥺🥺🥺🥺
Çok normal doktora gittiğinde söyle prilam d diye bi ilaç var gebeler için ondan verir sana muhtemelen
Tesekkur ederim ☹️☹️☹️☹️☹️

Tüm sayfalar yüklendi.