Çok merak ediyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Zeynepfatih tarafından oluşturulan Çok merak ediyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,471 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çok merak ediyorum
Konbuyu başlatan Zeynepfatih
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Zeynepfatih

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizce bir kadının kaç sezeryan hakkı var ben 1 kez sezeryan oldum bebeğim öldü 😔o yüzden bunu çok merak ediyorum açıkçası ben 3 yada 4 çocuk istiyorum nasip olursa inşallah 🤲

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Eger başka bir sıkıntı yoksa sezeryan sonrasi vajinal dogum yapabilirsin. Artik cok yaygin. Ssvd destekcisi bir doktor bul, normal dogum yap. Ondan sonra digerlerinde rahat edersin ;)

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizce bir kadının kaç sezeryan hakkı var ben 1 kez sezeryan oldum bebeğim öldü 😔o yüzden bunu çok merak ediyorum açıkçası ben 3 yada 4 çocuk istiyorum nasip olursa inşallah 🤲
Başın sağ olsun canım rabbim sabır versin benimde bir kızım var normal doğumdu o ondan sonra iki bebeğimi kaybettim sezeryan oldum iki sefer şimdi tekrar hamileyim bu üçüncü sezeryanim olacak başka yapabilirmiyim bilmiyorum rabbim sanada hayırlısıyla sağ salim zamanında kucağına alabileceğin evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

Zeynepfatih

Kayıtlı Üye
rank
Eger başka bir sıkıntı yoksa sezeryan sonrasi vajinal dogum yapabilirsin. Artik cok yaygin. Ssvd destekcisi bir doktor bul, normal dogum yap. Ondan sonra digerlerinde rahat edersin ;)
Ama 3 ay geçti ve ben şimdi 5 haftalık hamileyim

Zeynepfatih

Kayıtlı Üye
rank
Ama daha 3 ay oldu sezeryan olalı ve ben şimdi 5 haftalık hamileyim 🙃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Başın sağ olsun canım rabbim sabır versin benimde bir kızım var normal doğumdu o ondan sonra iki bebeğimi kaybettim sezeryan oldum iki sefer şimdi tekrar hamileyim bu üçüncü sezeryanim olacak başka yapabilirmiyim bilmiyorum rabbim sanada hayırlısıyla sağ salim zamanında kucağına alabileceğin evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Amin sizinde inşallah sağ salim kucağına alırsın çok zor bir şey Allah sabır versin ama daha önce normal doğum yapmışsınız inşallah buda ve sonrakilerde normal olur dualarımdasın 🤲

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Ama daha 3 ay oldu sezeryan olalı ve ben şimdi 5 haftalık hamileyim 🙃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin sizinde inşallah sağ salim kucağına alırsın çok zor bir şey Allah sabır versin ama daha önce normal doğum yapmışsınız inşallah buda ve sonrakilerde normal olur dualarımdasın 🤲
Malesef canım yapmıyorlar normal doğum çünkü hamileliklerim riskli geçiyor inşallah sen normal doğum yaparsın rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🤲 sende dualarımdasın rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.