Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sagına uzanınca kasıgı agrıyan varmı ben 19 haftalıgım ve her yatışımda çok agrıyor acaba cinsiyet degişikligindenmi kızımda böyle birşey olmamıştı
Arkadaşlar sagına uzanınca kasıgı agrıyan varmı ben 19 haftalıgım ve her yatışımda çok agrıyor acaba cinsiyet degişikligindenmi kızımda böyle birşey olmamıştı
Benimde sol tarafım bazen zaman zaman ağrıyor en başında da agrimisti 15 hafta olacağız cinsiyetle alakası yoktur heralde sizin bebeginizin cinsiyeti nedir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benimde sol tarafım bazen zaman zaman ağrıyor en başında da agrimisti 15 hafta olacağız cinsiyetle alakası yoktur heralde sizin bebeginizin cinsiyeti nedir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benimde 15 haftalık sol kasigim agriyor bazen yürürken bile ağrıyor cinsiyetini daha ogrenedim