CORONA OLABILIRMIYIM

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül123🌸 tarafından oluşturulan CORONA OLABILIRMIYIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 604 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı CORONA OLABILIRMIYIM
Konbuyu başlatan Gül123🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Oldum ilk 8. Hafta da eşim aşı oldu biontec ondaki virüs aktifmiş ya eşim rahatsızlandı gittik corona tabi bende dikkat etmeme rağmen bana da bulaştı önce grip gibi başladı bende burın akıntısı hapşurma sonra koku ve tat gitti sonra halsizlik oldu çok şükür ağır yaşamadım

E

Ezgi 25

Guest
Halsizlik öksürük ateş şeklinde başlamıştı sonrada kalça kemiklerimde inanılmaz bi ağrı bacaklarımda öyle
Merhaba canım ben 17 haftalık gebeyim ve inanilmaz baş ağrısı vardi test yaptirdim pozitif çıktı bu gün 8.günüm iyim çok şükür başta çok kötü oluyo baş ağrısı göz ağrısı iştahsızlık tat vekoku alamama halsizlik yorgunluk bunlar oluyo şimdi de tam nefes alamiyorum hastane yakin gidip oksijen alip geliyorum çok şükür yavaş yavaş atlatiyorum

Elifelif26

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar hamilelik sirasinda corona olan varmı. Belirtileri neydi arkadaşlar cok korkuyorum😰😰
Ben son ayimda geçirdim önce burun akıntısı bogaz ağrısı oldu test verdim test verdikten 2 gün sonra tat koku gitti resmen soğanın kokusunu alamıyordum şükür doğum yapmadan önce test verdim negatif çıktı ama hala tat almada problem yaşıyorum ara ara düzelmesi 3 ayı buluyormus sizde ne sıkıntı var geçmiş olsun inşallah değilsinizdir test verdiniz mi

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ben son ayimda geçirdim önce burun akıntısı bogaz ağrısı oldu test verdim test verdikten 2 gün sonra tat koku gitti resmen soğanın kokusunu alamıyordum şükür doğum yapmadan önce test verdim negatif çıktı ama hala tat almada problem yaşıyorum ara ara düzelmesi 3 ayı buluyormus sizde ne sıkıntı var geçmiş olsun inşallah değilsinizdir test verdiniz mi
Burnun çok akmismiydi canım grip gibi yoksa hafif bi akıntı mıydı

Gül123🌸

Kayıtlı Üye
rank
Yok hayir test vermedim ama 2 gundur cok usuyorum ya ben aslinda disimi cektirdim geldim gunden beri cok usuyodum ama bugun iyiyim yine şükür ben de daha asi olmadigim icin korkuyorum yeni tetonoz oldum ustunden biraz sure gecsin diye bekliyorum ama tat almamda koku almada bi problem yok eklemlerimdede bi agri yok yine bakalim bi insallah bi olmaz ya allahin izniyle Rabbim hepimizi korusun insallah

Elifelif26

Kayıtlı Üye
rank
Yok hayir test vermedim ama 2 gundur cok usuyorum ya ben aslinda disimi cektirdim geldim gunden beri cok usuyodum ama bugun iyiyim yine şükür ben de daha asi olmadigim icin korkuyorum yeni tetonoz oldum ustunden biraz sure gecsin diye bekliyorum ama tat almamda koku almada bi problem yok eklemlerimdede bi agri yok yine bakalim bi insallah bi olmaz ya allahin izniyle Rabbim hepimizi korusun insallah
Amin inşallah benimde öyleydi bi sıkıntım yoktu normal grip gibiydim ekledim falan agrimadi koku tat hemen gitmedi zaten insallah birsey yoktur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Burnun çok akmismiydi canım grip gibi yoksa hafif bi akıntı mıydı
Yani akiyodu ama çok değildi canim

Tüm sayfalar yüklendi.