Kızlar 12+4 hamileyim sağ rahim duvarımda damar tıkalıymış başına gelen var mı
İ İzel123 Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 3 31 Ocak 2022 #1 Kızlar 12+4 hamileyim sağ rahim duvarımda damar tıkalıymış başına gelen var mı
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 31 Ocak 2022 #2 İzel123' Alıntı: Kızlar 12+4 hamileyim sağ rahim duvarımda damar tıkalıymış başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım inşaallah sorunsuz ilerler
İzel123' Alıntı: Kızlar 12+4 hamileyim sağ rahim duvarımda damar tıkalıymış başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım inşaallah sorunsuz ilerler
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 31 Ocak 2022 #3 İzel123' Alıntı: Kızlar 12+4 hamileyim sağ rahim duvarımda damar tıkalıymış başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun güzelim .. doktora sormadın mi cnm tedavisi var miymis
İzel123' Alıntı: Kızlar 12+4 hamileyim sağ rahim duvarımda damar tıkalıymış başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun güzelim .. doktora sormadın mi cnm tedavisi var miymis
İ İzel123 Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 3 4 Şubat 2022 #4 ecmel112' Alıntı: Geçmiş olsun güzelim .. doktora sormadın mi cnm tedavisi var miymis Genişletmek için tıkla ... Merhaba sordum kan sulandırıcı yazdı kullanmakla kullanmamamk arasında kaldım hamileyken kullanan var mı acaba
ecmel112' Alıntı: Geçmiş olsun güzelim .. doktora sormadın mi cnm tedavisi var miymis Genişletmek için tıkla ... Merhaba sordum kan sulandırıcı yazdı kullanmakla kullanmamamk arasında kaldım hamileyken kullanan var mı acaba
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 4 Şubat 2022 #5 İzel123' Alıntı: Merhaba sordum kan sulandırıcı yazdı kullanmakla kullanmamamk arasında kaldım hamileyken kullanan var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Kullanan var cnm zararı olsa doktir kendisi vermez zaten
İzel123' Alıntı: Merhaba sordum kan sulandırıcı yazdı kullanmakla kullanmamamk arasında kaldım hamileyken kullanan var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Kullanan var cnm zararı olsa doktir kendisi vermez zaten