Sorum var Damlaa

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yiğit Efe'm tarafından oluşturulan Damlaa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 480 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Damlaa
Konbuyu başlatan Yiğit Efe'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba herkese bebişlerinize kullandığınız d3 damlasını bir de kan damlasını sabahtan mi veriyorsunuz bir de ben ocean microfer kullanıyorum bebeğime yeni başladık sağlık ocağındakine pek içim sinmedi bunu kullanıp da memnun kalan var mı aranızda 🌹

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar merhaba herkese bebişlerinize kullandığınız d3 damlasını bir de kan damlasını sabahtan mi veriyorsunuz bir de ben ocean microfer kullanıyorum bebeğime yeni başladık sağlık ocağındakine pek içim sinmedi bunu kullanıp da memnun kalan var mı aranızda 🌹
Kuzum bende o markanin kini kullaniyorum gayette memnunun saglik ocagindaki kan damlasi bebekte kabiz yaptığını arastirmistim ve bende orcean microfer aldim ben aksamlarj veriyorum açıkçası kuzum

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bende o markanin kini kullaniyorum gayette memnunun saglik ocagindaki kan damlasi bebekte kabiz yaptığını arastirmistim ve bende orcean microfer aldim ben aksamlarj veriyorum açıkçası kuzum
Canım sen doktara mı sorup o şekil akşamları verdin..
Aslında bi doktora danışmak lazım araştırdım fakat akşam ya da sabah diye bir kaide geçmiyor bilen biri varsa yazsın bari canım bekleyim şurada 😁🌸

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım sen doktara mı sorup o şekil akşamları verdin..
Aslında bi doktora danışmak lazım araştırdım fakat akşam ya da sabah diye bir kaide geçmiyor bilen biri varsa yazsın bari canım bekleyim şurada 😁🌸
Sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum kuzum o söyledi ama sabah da verilebilir Öğlen de verilebilir akşam da bence saat zaman fark edeceğini pek sanmıyorum

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Ben dokyora sormustum sidefer verdi kan ilaci olarak, saglik ocagindaki ebe de gun icinde 2 saat emmedigi bir aralikta ver ilaci vakti onemli degil demisti

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar