Sorum var Damlaaa

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yiğit Efe'm tarafından oluşturulan Damlaaa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 227 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Damlaaa
Konbuyu başlatan Yiğit Efe'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba bebeğim 8 aylık d3 damla olarak orzax ocean vitamin d3 e başladık bugün daha doğrusu vermedim henüz önceden kullandığımız farklıydı bu farklı.
Bu damlayı kullanan var mı aranızda çiçeklerim 🥰

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar merhaba bebeğim 8 aylık d3 damla olarak orzax ocean vitamin d3 e başladık bugün daha doğrusu vermedim henüz önceden kullandığımız farklıydı bu farklı.
Bu damlayı kullanan var mı aranızda çiçeklerim 🥰
Canim biz kullaniyoruz hemde kan damlasi olaninida geçenlerde kan tahlili verdik gayet güzel cikti degerleri ama d3 yenimi başladınız siz anlamadim

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Canim biz kullaniyoruz hemde kan damlasi olaninida geçenlerde kan tahlili verdik gayet güzel cikti degerleri ama d3 yenimi başladınız siz anlamadim
Canım bende kan damlası olarak aynı markayı kullanıyorum
D3 damlasını bugün eşim sormuş eczacıya oceanın kini vermiş
Bizim önceden kullandığımız farklı bir d3 damlasıydı e bu farklı olunca kullanamadım henüz bir sormak istedim

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım bende kan damlası olarak aynı markayı kullanıyorum
D3 damlasını bugün eşim sormuş eczacıya oceanın kini vermiş
Bizim önceden kullandığımız farklı bir d3 damlasıydı e bu farklı olunca kullanamadım henüz bir sormak istedim
Kullana bilirsin canım ben kullaniyorum verilindigi günden beri suan kizim 10 aylik

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar