Daun sendromu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2_Prenses_Annesi tarafından oluşturulan Daun sendromu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 823 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Daun sendromu
Konbuyu başlatan 2_Prenses_Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

2_Prenses_Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar. Kimin bebeginde daun sendromu vardi? Bebimki 14 haftalik doktor azicik ense kalinliği var bi de burun kemiği küçük dedi. Daundan şubheleniyor. Ama hiperaktiv bi bebek daunlular passiv oluyormuş. Kimdese boyle bişeyler oldumu? İkili üçlü testlere inanmiyorum çoğu diyor kişi yanliş olduğunu soyluyor. Bizde Azerbaycanca aminosintez yok yalniz Turkiyeye gonderiyorlar o da çok pahali oluyor.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar. Kimin bebeginde daun sendromu vardi? Bebimki 14 haftalik doktor azicik ense kalinliği var bi de burun kemiği küçük dedi. Daundan şubheleniyor. Ama hiperaktiv bi bebek daunlular passiv oluyormuş. Kimdese boyle bişeyler oldumu? İkili üçlü testlere inanmiyorum çoğu diyor kişi yanliş olduğunu soyluyor. Bizde Azerbaycanca aminosintez yok yalniz Turkiyeye gonderiyorlar o da çok pahali oluyor.
Belki içini rahatlatır kuzum 3 yıl önce kuzenime de aynı dediler ensesi çok kalın burun kemiği gözükmüyor vs diye Cocugu aldır dediler yengeme de yok dedi şuan 2.5 yaşında ve maşallahı var cidden ensesi kalın bir bebek ama yapı gereği sanırım doğumdan sonra her kontrol yapıldı sapasağlam içini sıkıntı sokma derim doğruluk payı çok yok çünkü testlerde rabbim en iyisini bilir

2_Prenses_Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Belki içini rahatlatır kuzum 3 yıl önce kuzenime de aynı dediler ensesi çok kalın burun kemiği gözükmüyor vs diye Cocugu aldır dediler yengeme de yok dedi şuan 2.5 yaşında ve maşallahı var cidden ensesi kalın bir bebek ama yapı gereği sanırım doğumdan sonra her kontrol yapıldı sapasağlam içini sıkıntı sokma derim doğruluk payı çok yok çünkü testlerde rabbim en iyisini bilir
Ay in şe Allah oyle olsun yaa geceleri bile uyuyamiyorum duşunmekten😢

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Hiç moralini bozma çoğu bebeğe diyorlar ama doğunca gayet sağlıklı oluyorlar. Hareketsiz olmasını vs ilk kez duydum benimki sürekli uyuyor ama doktor öyle bişey demedi

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Kaç yıl önce yeğenim için kesin down sendromlu ve daha birçok sorunla doğacak, isterseniz alınabilir falan dediler. Abim ve yengem amniyosentez sıvısı alınıp bakılmasını bile istemediler ne olursa Allah'tan dediler. Yeğenim 6 yaşında şu an ve maşallah hiçbir sağlık sorunu yok

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Korkma bişey çıkmaz bazen ihtimalli konuşuyor doktorlar

Tüm sayfalar yüklendi.