Demir yüklemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emirin annesi tarafından oluşturulan Demir yüklemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,845 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Demir yüklemesi
Konbuyu başlatan Emirin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emirin annesi

Emirin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Demir ilaçları ağır geldiği için demir yüklemesi yaptırdım kızlar buda yan etki mi yaptı nedir vücudumda ağrı baş ağrısı yaptı daha önce yaşayan varmi

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Demir ilaçları ağır geldiği için demir yüklemesi yaptırdım kızlar buda yan etki mi yaptı nedir vücudumda ağrı baş ağrısı yaptı daha önce yaşayan varmi
Banada yaptılar ablamda yaptırdı hıc öyle belirti yaşamadık yüklemede covid falan değilsin dimi canım benim covid baş ağrısı ve vücut ağrısı ile geldi ondan soruyorum korkutmak istemem ama

Emirin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Şuan bi belirtim yok covidlik bide onla uğraşmayız inşallah. Doktor demişti zaten etkileyeceğini ama bu kadar fazla olucağını dusunmemistim

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Şuan bi belirtim yok covidlik bide onla uğraşmayız inşallah. Doktor demişti zaten etkileyeceğini ama bu kadar fazla olucağını dusunmemistim
Aman olma covidde bana bir yan etki yapar denmedi sade kan ver eğer değerin yüksek ise yükleme yapmak sakıncalı dedi benim baya düşüktü belki ondan belirti görmedim olabilir dr uyarmis seni korkma bence

Emirin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aman olma covidde bana bir yan etki yapar denmedi sade kan ver eğer değerin yüksek ise yükleme yapmak sakıncalı dedi benim baya düşüktü belki ondan belirti görmedim olabilir dr uyarmis seni korkma bence
Yan etkileri gecdi biraz çok şükür zaten 48 saat etkiler demişti inşallah düzelmiştir kan değerlerim 10 gün sonra bakıcaz bakalım Düzeldi mi

Tüm sayfalar yüklendi.