Normal
Bende aynı durumdayim babam biraz arkamda dursa bukadar şey yasamazdim eti senin kemiği benim diyip verdi işte[automerge]1695213693[/automerge]Biliyorum bigun çok pişman olucam ama iş işten geçecek keşke çocuklarım biraz daha büyük olsaydı beş dakika düşünmezdim karnimdakiyle ve ondan önceki oğlum spiralle kaldım haketmiyolar hicbiseyi okadar ağır bı hamilelik geçirdimki anlatamam kaynanam bigun gelip yardım ediyom mi demedi gitti başkasının evini temizledi sanki yok yoksul gibi kocası 15 bin maaş aliyo kimseleri yok iki kişi köyde çok iyi bı para millete kendini acindirmak için gidiyo temizliğe ne diyimki ben elimden gelen herşeyi yaptım bir dediklerini iki etmedim aman keşke onlar kötü olsaydı da sadece eşim vicdanlı merhametli biri olsaydı onada razıydım
Bende aynı durumdayim babam biraz arkamda dursa bukadar şey yasamazdim eti senin kemiği benim diyip verdi işte
[automerge]1695213693[/automerge]
Biliyorum bigun çok pişman olucam ama iş işten geçecek keşke çocuklarım biraz daha büyük olsaydı beş dakika düşünmezdim karnimdakiyle ve ondan önceki oğlum spiralle kaldım haketmiyolar hicbiseyi okadar ağır bı hamilelik geçirdimki anlatamam kaynanam bigun gelip yardım ediyom mi demedi gitti başkasının evini temizledi sanki yok yoksul gibi kocası 15 bin maaş aliyo kimseleri yok iki kişi köyde çok iyi bı para millete kendini acindirmak için gidiyo temizliğe ne diyimki ben elimden gelen herşeyi yaptım bir dediklerini iki etmedim aman keşke onlar kötü olsaydı da sadece eşim vicdanlı merhametli biri olsaydı onada razıydım