Detaylı ultrason kan akışı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Meltem ucurum tarafından oluşturulan Detaylı ultrason kan akışı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,136 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason kan akışı
Konbuyu başlatan Meltem ucurum
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meltem ucurum

Meltem ucurum

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yardımcı olur musunuz bugün detaylı ultrason a girdim doktor kanın bebeğe az gidiyor dedi bebe aspirini verdi 36. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş covid geçirmiştim ondanda olabilirmiş bu durumu yaşayan varmı dönüş yapın bana lütfen 😞

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar yardımcı olur musunuz bugün detaylı ultrason a girdim doktor kanın bebeğe az gidiyor dedi bebe aspirini verdi 36. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş covid geçirmiştim ondanda olabilirmiş bu durumu yaşayan varmı dönüş yapın bana lütfen 😞
Üzülme canım bebe aspirini hafif bı ilaç düzenli kullan Allah ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah🙏 burda kan sulandırıcı iğne kullanmak zorunda olan anneler var hep soruyorlar. Eğer çok önemli bi durum olsaydı Dr farklı ilaclar verirdi. Bi de günde bir su bardağı suya yarım limon sık iç oda kanını sulandırır. Stres yapma bebeğinde etkilenir. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🙏🥰

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Doppler bakmis ve damar direnciniz yuksek cikmis muhtemelen. Cift centik gördüyse risk olabilir. Ailenizde yüksek tansiyon var mi, hamilelikte yüksek tansiyon sıkıntısı yaşayan? Tuza cok dikkat edin, turşu vs tuketmeyin. Geçmiş olsun.

Meltem ucurum

Kayıtlı Üye
rank
Üzülme canım bebe aspirini hafif bı ilaç düzenli kullan Allah ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah🙏 burda kan sulandırıcı iğne kullanmak zorunda olan anneler var hep soruyorlar. Eğer çok önemli bi durum olsaydı Dr farklı ilaclar verirdi. Bi de günde bir su bardağı suya yarım limon sık iç oda kanını sulandırır. Stres yapma bebeğinde etkilenir. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🙏🥰
Kontrol altında olcaksn dedi bi sıkıntı olurmu dedm kızımda böyle birşey olmadı da demek olabiliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Detaylı ultrasonu nerede yaptırdın canım
Özel çapada yaptırdım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Detaylı ultrasonu nerede yaptırdın canım
Özel çapada yaptırdım
Doppler bakmis ve damar direnciniz yuksek cikmis muhtemelen. Cift centik gördüyse risk olabilir. Ailenizde yüksek tansiyon var mi, hamilelikte yüksek tansiyon sıkıntısı yaşayan? Tuza cok dikkat edin, turşu vs tuketmeyin. Geçmiş olsun.
Tansiyon hastası olan yok çok şükür

Tüm sayfalar yüklendi.