Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Detaylı ultrsayon
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘" data-source="post: 372628" data-attributes="member: 4508"><p>Bende devletteki en büyük sorunlardan biri bir kadin gebe olarak ilk gittiğinde sorulmalı hep bize mi geleceksin diye sonra o kişilere randevular oluşturulmalı tarama testleri ultrason aylik rutin kontroller bana ikli test yap dediler o hafta randevu bulamadım kaldı dr problem ciksa aldiracakmisin yok dedim o zaman gerek yok dendi ultrasona sansima randevu dustu sanki randevu oluyorda biz gitmiyoruz nasil bebek asi tskibi yspiliyirsa gebe takibide hastane onem vermeli ozele git diyen kisi devletten dogum icinde yaralsnmayacaksak neden yaralanacagiz bilmem ben 32 hafta 1 devlete gittim dedim sezeryan günü verin dedi yer yok ne yapicam dedim şehir hastanesine git 32 haftadır nerdesin demezlermi adama almak zorunda dedi randevu için stresten uykularım kaçtı ortada kaldım diye gece gündüz eşim üzülme özelde doğususun kredi çekerim napayım dedi niye sigortamız var niye bizden aylik para kesiliyor dedim şehir hastanesi almasaydı sağlık bakanlığını arayacaktım geçen sene fiyatlar fazlaydı bu yıl uçmuştur allah yardımcın olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘, post: 372628, member: 4508"] Bende devletteki en büyük sorunlardan biri bir kadin gebe olarak ilk gittiğinde sorulmalı hep bize mi geleceksin diye sonra o kişilere randevular oluşturulmalı tarama testleri ultrason aylik rutin kontroller bana ikli test yap dediler o hafta randevu bulamadım kaldı dr problem ciksa aldiracakmisin yok dedim o zaman gerek yok dendi ultrasona sansima randevu dustu sanki randevu oluyorda biz gitmiyoruz nasil bebek asi tskibi yspiliyirsa gebe takibide hastane onem vermeli ozele git diyen kisi devletten dogum icinde yaralsnmayacaksak neden yaralanacagiz bilmem ben 32 hafta 1 devlete gittim dedim sezeryan günü verin dedi yer yok ne yapicam dedim şehir hastanesine git 32 haftadır nerdesin demezlermi adama almak zorunda dedi randevu için stresten uykularım kaçtı ortada kaldım diye gece gündüz eşim üzülme özelde doğususun kredi çekerim napayım dedi niye sigortamız var niye bizden aylik para kesiliyor dedim şehir hastanesi almasaydı sağlık bakanlığını arayacaktım geçen sene fiyatlar fazlaydı bu yıl uçmuştur allah yardımcın olsun [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Detaylı ultrsayon