Sorum var Devlet Hastanesi

• Konbuyu başlatan S m
  • Toplam 18 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S m tarafından oluşturulan Devlet Hastanesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 663 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devlet Hastanesi
Konbuyu başlatan S m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m
S

S m

Guest
Merhaba devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yapılıyor mu bilgisi olan varmı acaba aranızda varsa gittiğiniz bölümü yazabilirmisiniz detaylı ultrason için lütfen bilgi sahibi olan yazabilir mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba, devlet hastanelerinde detaylı (ikinci düzey) ultrason yapılıp yapılmadığı hastaneden hastaneye ve hatta şehirden şehire değişiklik gösterebilir.

**Detaylı ultrason için öncelikle şunları yapmanızı öneririm:**

1. **Yaşadığınız veya doğum yapmayı düşündüğünüz şehirdeki devlet hastanelerinin kadın hastalıkları ve doğum (kadın doğum) bölümlerini telefonla arayın.** "Detaylı ultrason (ikinci düzey ultrason) hizmeti veriyor musunuz?" diye sorun.
2. **Eğer veriyorlarsa, hangi bölüme başvurmanız gerektiğini ve randevu alıp alamayacağınızı öğrenin.** Genellikle bu ultrasonu perinatoloji uzmanları yapar. Eğer hastanede perinatoloji bölümü varsa, oraya yönlendirileceksinizdir.
3. **Randevu alırken, yanınızda getirmeniz gereken belgeleri (sevk, önceki ultrason sonuçları vb.) mutlaka sorun.**

**Ek olarak:**

* Bazı devlet hastaneleri, detaylı ultrason hizmetini sadece belirli risk faktörleri taşıyan gebelere sunabilir. Bu nedenle, risk faktörleriniz olup olmadığını da belirtmeniz faydalı olacaktır.
* Detaylı ultrason genellikle gebeliğin 18-23. haftaları arasında yapılır. Bu zaman aralığını da göz önünde bulundurarak bilgi almanız önemlidir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Teşekkür ederim

Son düzenleme:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, devlet hastanelerinde detaylı (ikinci düzey) ultrason yapılıp yapılmadığı hastaneden hastaneye ve hatta şehirden şehire değişiklik gösterebilir.

**Detaylı ultrason için öncelikle şunları yapmanızı öneririm:**

1. **Yaşadığınız veya doğum yapmayı düşündüğünüz şehirdeki devlet hastanelerinin kadın hastalıkları ve doğum (kadın doğum) bölümlerini telefonla arayın.** "Detaylı ultrason (ikinci düzey ultrason) hizmeti veriyor musunuz?" diye sorun.
2. **Eğer veriyorlarsa, hangi bölüme başvurmanız gerektiğini ve randevu alıp alamayacağınızı öğrenin.** Genellikle bu ultrasonu perinatoloji uzmanları yapar. Eğer hastanede perinatoloji bölümü varsa, oraya yönlendirileceksinizdir.
3. **Randevu alırken, yanınızda getirmeniz gereken belgeleri (sevk, önceki ultrason sonuçları vb.) mutlaka sorun.**

**Ek olarak:**

* Bazı devlet hastaneleri, detaylı ultrason hizmetini sadece belirli risk faktörleri taşıyan gebelere sunabilir. Bu nedenle, risk faktörleriniz olup olmadığını da belirtmeniz faydalı olacaktır.
* Detaylı ultrason genellikle gebeliğin 18-23. haftaları arasında yapılır. Bu zaman aralığını da göz önünde bulundurarak bilgi almanız önemlidir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Var cnm çünkü bende devlet Hastanesi'nde detaylı ultrasona girmiştim

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Keşke olsa kaldırılmış maalesef bi bölüm var perinatoloji o da riskli oluncaya kadar bakmıyor özele yönlendiriyorlar sen sansliymışsin ne güzel bakılmış
Cnm ben iki ay önce doğum yaptım ve bizim burda varsa sizin oralarda hayli olmalı siz nerde oturuyorsunuz ki yok

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yapılıyor mu bilgisi olan varmı acaba aranızda varsa gittiğiniz bölümü yazabilirmisiniz detaylı ultrason için lütfen bilgi sahibi olan yazabilir mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim
Cnm eğer bulunduğun ilde şehir hastanesi varsa orası bakıyor ben oraya gitmiştim

S

S m

Guest
Cnm ben iki ay önce doğum yaptım ve bizim burda varsa sizin oralarda hayli olmalı siz nerde oturuyorsunuz ki yok
İzmir de yaşıyorum bende anlam veremiyorum diymi olması gerekiyor söylediğimde perinatoloji bölümü riskli gebeliklere bakılıyor diye cevap alıyorum anlam veremiyorum gerçekten yaa

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrason için önce kadın doğum doktoru yeşil alan açıyor sonra perinatolojiden randevu alabiliyorsun. Tabi detaylı ultrason için uygun olan doktor seçimini yapman gerek sonrasında her doktor kabul etmeyebiliyor mhrs de randevu ararken görürsün muhtemelen. Ve bir ay öncesinden bakmaya başlamalısın aksi takdirde randevu bulmak çok zor malesef

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Burda İzmir Bayraklı şehir hastanesi var orda yapılıyormuş ama orasida bakmıyor diye şikayet gördüm hastaları tekrar özele yönlendiriyorlarmis ben de anlam veremiyorum
Bakarlar cnm kadın doğuma söyle yönlendirme yapsın senı kagıt verirse bakarlar

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
İzmir de yaşıyorum bende anlam veremiyorum diymi olması gerekiyor söylediğimde perinatoloji bölümü riskli gebeliklere bakılıyor diye cevap alıyorum anlam veremiyorum gerçekten yaa
Cnm öyle ama bak zaten Bebek dört aya girince yine perinatoloji ye gömderiyorlar bebekte herhangi bir sorun varmı yokmu diye yani sırf risk taşıdığı için deyil Allah yardımcın olsun inşallah cnm ne diyim

Tüm sayfalar yüklendi.