Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Devlette sezaryen olanlar sorum var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ALEYNA TAŞ" data-source="post: 538685" data-attributes="member: 3760"><p>Şöyle anlatiyim tabi bunlar benim başıma gelip tecrübe ettiğim şeyler oldu</p><p>İlk kızımı özelde doğum yaptım ikisi de sezeryandı bu arada ilk kızımda belden uyuşturmalıyla oldum doktorlar hemşireler hepsi çok iyiydi yani resmen prenses gibiydim tek sıkıntı kızımı kucağıma alamadan direk iki hafta küveze aldılar şöyle bi olay vardı bu küvezde kalan çocuk başına devletten para alıyo hastane ve benim kızımda bi sorun yokken solunumu bahane edip aldılar ve benle doğum yapan herkesin nerdeyse çocuğu küvezdeydi çocuk doktoru afedersin tam bi karaktersizdi dalga geçer gibi konuşuyordu yok burası cezaevi mi bilmem ne falan ikinci kızımda ise acil sezeryana alındım gece sancım başladı ama öyle şiddetli değildi yine işimi gücümü yapıyodum en son baktım bi anda suyumla nişanım geldi direk hastaneye gittim orda da hemşireler tam bir cinsti o anki stresle hatırlamıyorum kimdi bana sen gerizekalı mısın sen sezeryanlısın 7 cm açılman vad normal doğurmayı mı bekledin falan desi başımda var on kişi benim tansiyonum fırladı 18 e gözüm görmüyo biri üstünü çıkar hadi diye biri ordan kağıdı imzala diyo baya strese girmiştim doktorum çok iyiydi bunda acil olduğu için direk bayılttılar çıktığımda acayip dikişlerim ağrıyordu ilk doğumumda böyle değildi bu ikinci doğumdan sonra hem ağrım geçmedi hemde ara ara tuvaletimi kaçırıyodum tutamıyodum karnıma bastırdıklarında baya canım yanmıştı mesela ilk doğumda bana yapmamışlardı devletteki hemşirelerin burnu havada sanki onlar doktor anca milleti azarlıyolar ama bunda direk kızımı yanıma alıp hemen taburcu olmuştum tek iyi yanı oydu</p><p>[automerge]1771449019[/automerge]</p><p>Çok şükür ablacım sen nasılsın kızlar iyi şükür hamilelik artık yormaya başladı artık her gün doğursamda rahatlasam diyorum haftaya 30 haftalık olcam nerdeyse yolun sonu göründü doğursam da sağ salim nefes alsam bu hamileliğim baya bel sırt bacak ağrısı ne varsa hepsini sağlam gördü uyuyamıyorum artık valla ağrıdan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ALEYNA TAŞ, post: 538685, member: 3760"] Şöyle anlatiyim tabi bunlar benim başıma gelip tecrübe ettiğim şeyler oldu İlk kızımı özelde doğum yaptım ikisi de sezeryandı bu arada ilk kızımda belden uyuşturmalıyla oldum doktorlar hemşireler hepsi çok iyiydi yani resmen prenses gibiydim tek sıkıntı kızımı kucağıma alamadan direk iki hafta küveze aldılar şöyle bi olay vardı bu küvezde kalan çocuk başına devletten para alıyo hastane ve benim kızımda bi sorun yokken solunumu bahane edip aldılar ve benle doğum yapan herkesin nerdeyse çocuğu küvezdeydi çocuk doktoru afedersin tam bi karaktersizdi dalga geçer gibi konuşuyordu yok burası cezaevi mi bilmem ne falan ikinci kızımda ise acil sezeryana alındım gece sancım başladı ama öyle şiddetli değildi yine işimi gücümü yapıyodum en son baktım bi anda suyumla nişanım geldi direk hastaneye gittim orda da hemşireler tam bir cinsti o anki stresle hatırlamıyorum kimdi bana sen gerizekalı mısın sen sezeryanlısın 7 cm açılman vad normal doğurmayı mı bekledin falan desi başımda var on kişi benim tansiyonum fırladı 18 e gözüm görmüyo biri üstünü çıkar hadi diye biri ordan kağıdı imzala diyo baya strese girmiştim doktorum çok iyiydi bunda acil olduğu için direk bayılttılar çıktığımda acayip dikişlerim ağrıyordu ilk doğumumda böyle değildi bu ikinci doğumdan sonra hem ağrım geçmedi hemde ara ara tuvaletimi kaçırıyodum tutamıyodum karnıma bastırdıklarında baya canım yanmıştı mesela ilk doğumda bana yapmamışlardı devletteki hemşirelerin burnu havada sanki onlar doktor anca milleti azarlıyolar ama bunda direk kızımı yanıma alıp hemen taburcu olmuştum tek iyi yanı oydu [automerge]1771449019[/automerge] Çok şükür ablacım sen nasılsın kızlar iyi şükür hamilelik artık yormaya başladı artık her gün doğursamda rahatlasam diyorum haftaya 30 haftalık olcam nerdeyse yolun sonu göründü doğursam da sağ salim nefes alsam bu hamileliğim baya bel sırt bacak ağrısı ne varsa hepsini sağlam gördü uyuyamıyorum artık valla ağrıdan [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Devlette sezaryen olanlar sorum var