Dikiş kremi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eymenin Annesi tarafından oluşturulan Dikiş kremi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,114 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dikiş kremi
Konbuyu başlatan Eymenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zynp

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan dikişine krem hiç duymadım ben canım pansuman yaparken baticon sürmen yeterli bence
Pansuman yapmıyorum su geçirmez bant yapıştırıldı çıkarken hastaneden bana sen ellemeyeceksin dediler eriyen dikiş olduğu için yarında hastanede kendileri çıkartacaklar bandı çıkarttıktan sonra sürmek için sordum kremi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sezeryan dikişine krem hiç duymadım ben canım pansuman yaparken baticon sürmen yeterli bence
Dikiş izi çabuk iyileşsin diye sürülen kremler var ama biraz pahalı uygun fiyatlı belki kullanıp memnun kalan varsa diye sordum 🙏🏻

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Pansuman yapmıyorum su geçirmez bant yapıştırıldı çıkarken hastaneden bana sen ellemeyeceksin dediler eriyen dikiş olduğu için yarında hastanede kendileri çıkartacaklar bandı çıkarttıktan sonra sürmek için sordum kremi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dikiş izi çabuk iyileşsin diye sürülen kremler var ama biraz pahalı uygun fiyatlı belki kullanıp memnun kalan varsa diye sordum 🙏🏻
Evet ilk pansumanını dr çıkarıyor ama daha sonra ben baticon kullandım hep enfeksiyon kapmasın diye kuzum

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
Sanirim ameliyat izi yara izi geçiren kremi soruyorsunuz. Maalesef kremin adını hatırlayamadım ama sarı beyaz kutuda bişeydi pahali bir kremdi dediginiz gibi. Sezeyandan hemen sonra değilde bisüre sonra yani dr umun kontrolünden sonra kullandım ben.

Tüm sayfalar yüklendi.