Normal
Tepe de kaynana olunca mecbur ayaklanıyorsn kendim için bir bardak su alamiyordum yemeği ayakta yerdim yine de inanmadı sancım olduğuna kızın canı yanıyor diyenlere de hep ne sancısı olacak normal yapmış doğumu sancısı olmaz diyordu bende ona minnet etmemek için kalktım zorundaydım yanii. Sorsan hakkımı helal eder miyim die de asla asla asla Allah'ın dan bulsun.[automerge]1626730536[/automerge]Sanırım düşecek die o zaman bu ağrı 18 gün olacak çünkü[automerge]1626731900[/automerge]Ne bileyim doktor bir hafta on gün içinde düşer diyince e bu kadar uzun sürmesi de korkuttu. Umarım dediğin gibi düşer
Tepe de kaynana olunca mecbur ayaklanıyorsn kendim için bir bardak su alamiyordum yemeği ayakta yerdim yine de inanmadı sancım olduğuna kızın canı yanıyor diyenlere de hep ne sancısı olacak normal yapmış doğumu sancısı olmaz diyordu bende ona minnet etmemek için kalktım zorundaydım yanii. Sorsan hakkımı helal eder miyim die de asla asla asla Allah'ın dan bulsun.
[automerge]1626730536[/automerge]
Sanırım düşecek die o zaman bu ağrı 18 gün olacak çünkü
[automerge]1626731900[/automerge]
Ne bileyim doktor bir hafta on gün içinde düşer diyince e bu kadar uzun sürmesi de korkuttu. Umarım dediğin gibi düşer