Annişler ben normal doğuö yapalı4gün oldu biliyorsunuz ama ben afdersiniz büyük tuvaletimi hiç yapaamadım için kabız olmşm ve ağrı yapıor nasıl geçer bu kabızlık
Kesinlikle sürekli kuru kayısı ye canım, anında ishal yaptırıyor ve rahatlatır seni kabızsan zorlama kendini, dikişlerin patlamasınAnnişler ben normal doğuö yapalı4gün oldu biliyorsunuz ama ben afdersiniz büyük tuvaletimi hiç yapaamadım için kabız olmşm ve ağrı yapıor nasıl geçer bu kabızlık
Kuzum çok dikkat sıvı şeylere daha ağırlık verAnnişler ben normal doğuö yapalı4gün oldu biliyorsunuz ama ben afdersiniz büyük tuvaletimi hiç yapaamadım için kabız olmşm ve ağrı yapıor nasıl geçer bu kabızlık
Hastaneden cikmadan yaptinmi diye sormadilarmi doktora söylemen gerekirdi kayısı suyu iç bol bol rahatlatır inşallah genelde çoğu kişi kabiz olabiliyo sibi şeyler tüketmeye çalışın inşallahAnnişler ben normal doğuö yapalı4gün oldu biliyorsunuz ama ben afdersiniz büyük tuvaletimi hiç yapaamadım için kabız olmşm ve ağrı yapıor nasıl geçer bu kabızlık
Doktorun sormadı mı kuzum yapabiliyor musun diye . Bol bol kayısı suyu iç çok iyi geliyor hele de sabah aç karna içAnnişler ben normal doğuö yapalı4gün oldu biliyorsunuz ama ben afdersiniz büyük tuvaletimi hiç yapaamadım için kabız olmşm ve ağrı yapıor nasıl geçer bu kabızlık
Kuzum sıvı tüketimi sağla çünkü o şekilde yapamıyoruz ya çok kötü bişi şişkinlik vardır birde ama çok rahatsız oluyorsan lama yap kendine yada acile git yaparlar bağırsakların tıkalı olması seni yorar çünküAnnişler ben normal doğuö yapalı4gün oldu biliyorsunuz ama ben afdersiniz büyük tuvaletimi hiç yapaamadım için kabız olmşm ve ağrı yapıor nasıl geçer bu kabızlık
Duphalac diye Bi sürüp vermiş olması lazımdı doktorun sana kuzucum vermedi mi . O ishal yapıyor ve dikislerini zorlamadan tuvaletini yapablyosunAnnişler ben normal doğuö yapalı4gün oldu biliyorsunuz ama ben afdersiniz büyük tuvaletimi hiç yapaamadım için kabız olmşm ve ağrı yapıor nasıl geçer bu kabızlık
Duphalac ilaç yazmadi mi canım ilk gebelikte bende senin gibi zorlanmıştımAnnişler ben normal doğuö yapalı4gün oldu biliyorsunuz ama ben afdersiniz büyük tuvaletimi hiç yapaamadım için kabız olmşm ve ağrı yapıor nasıl geçer bu kabızlık