Diş Ağrısı Acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minik Anne tarafından oluşturulan Diş Ağrısı Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,135 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Diş Ağrısı Acil
Konbuyu başlatan Minik Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Minik Anne

Minik Anne

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar şiddetli diş ağrım var, geceleri uyuyamıyorum. Lütfen bi akıl verin. Kulağım başım, boğazım, gözüm hepsine vuruyor. Canımdan can gidiyor. Karanfil yağı, parol fayda vermiyor. Verse dahi en fazla 1 saat felan. Hadtamdan dolayı müdahale edemiyorlar, napayım ne iyi gelir?

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar şiddetli diş ağrım var, geceleri uyuyamıyorum. Lütfen bi akıl verin. Kulağım başım, boğazım, gözüm hepsine vuruyor. Canımdan can gidiyor. Karanfil yağı, parol fayda vermiyor. Verse dahi en fazla 1 saat felan. Hadtamdan dolayı müdahale edemiyorlar, napayım ne iyi gelir?
Geçmiş olsun canım. Sirke ve bol tuzlu suyla gargara yap ama bu da kısa süreli rahatlatır. Dr ile görüşsen müdahale ederken ona göre ilaç verilir belki yoksa evdeki çözümler kısa süreli malesef😕

Minik Anne

Kayıtlı Üye
rank
valla bende hergün çektim havluyu ısıtıp ısıtıp agrıyan yanagımın üzerine bıraktım o dindiriyodu
Şuan ne sıcak ne soğuk hiç fayda vermiyor malesef, gece buz tuttum biraz iyi geldi, buzla uyuya kalmışım en fazla bir saat sonra tekrar ağrıyla uyandım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım. Sirke ve bol tuzlu suyla gargara yap ama bu da kısa süreli rahatlatır. Dr ile görüşsen müdahale ederken ona göre ilaç verilir belki yoksa evdeki çözümler kısa süreli malesef😕
Doktora gittim ama hiç bir şey yapamayız dedi ne ilaç ne tedavi, doğuma kadar sabretmem gerek, birde 20'lik diş dedi, başka doktorda uzmana görün kanal tedavisi yapılcak demişti. Hangisi bende bilmiyorum ama beni bitiriyor bu ağrı.

Son düzenleme:

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kadın doğuma git rapor al canım diş tedavisini öyle yapıyor Doktorlar ben kanal tedavisi ile dolgu yaptırdım 30. Haftada

Minik Anne

Kayıtlı Üye
rank
Allah şifa versin sirke li su gargara yap .karanfil koyuyordum. Kisada olsa kesiyordu
Malesef kesmiyor, bazen şiddeti azalıyor ama hiç kesilmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kadın doğuma git rapor al canım diş tedavisini öyle yapıyor Doktorlar ben kanal tedavisi ile dolgu yaptırdım 30. Haftada
Doktorumu aradım dönüş yapmasını bekliyorum. İnşaAllah verir rapor. 34 bitti 35. Haftama girdim

Tüm sayfalar yüklendi.