Dışlanmak çok kötü bı duyguymuş yaa vallahi başta kocamın sonra ailesinin beni dışlamasi çok kötü ya
Amin gülüm isallahAynen ben yaşadım bu durumu ve hala yaşıyorum ve hatta kendi ailem bile beni dışladı.. rabbim evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürsün
Kendi ailemi bile hiç söylemiyorum ben daha doğmadan dışlanmisimAynen ben yaşadım bu durumu ve hala yaşıyorum ve hatta kendi ailem bile beni dışladı.. rabbim evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürsün
Kendi ailemi bile hiç söylemiyorum ben daha doğmadan dışlanmisimAynen ben yaşadım bu durumu ve hala yaşıyorum ve hatta kendi ailem bile beni dışladı.. rabbim evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürsün
Bu sorunu hiç bir kadın yaşamistir eminim aynısını bende de yaşadım ama hep ailesi tarafından ne giysem suç ne yapsam suç en marifetli gelini her dediğini yapan gelini hasta olmadan gece gunduz bir koltukda yatan kendisi yine de ayağına kadar hizmet etinde yaranamadım sırf diğer gelinini benimsiyor tabi ailesi bişey olsa. Tehdit ediyor veya hakaret ediyor ya alışmış artık. Ama. Takma kafana sadece dua et bizim yasadiklarimizi çocuklarımız yaşamasın ben hep öyle diyorumDışlanmak çok kötü bı duyguymuş yaa vallahi başta kocamın sonra ailesinin beni dışlamasi çok kötü ya
Niye disliyolar hayirdir sinir olurum böyle şeylereDışlanmak çok kötü bı duyguymuş yaa vallahi başta kocamın sonra ailesinin beni dışlamasi çok kötü ya
Ezdirmeyim kendinizi hakkımızı savununNiye disliyolar hayirdir sinir olurum böyle şeylere
Kendinizi geliştirin ve güçlü durun. Kimsenin sizi dislamasina izin vermeyin. Cahil görenin karsisinda dimdik olun.Dışlanmak çok kötü bı duyguymuş yaa vallahi başta kocamın sonra ailesinin beni dışlamasi çok kötü ya
Allah yardımcın olsun kuzum kendine dikkat etDışlanmak çok kötü bı duyguymuş yaa vallahi başta kocamın sonra ailesinin beni dışlamasi çok kötü ya
Aynn Kuzum gerçekten çok kötü bir durum bu onların vicdanlarına kalmış birşey, sen güçlü durmaya çalış asla kendini ezdirme , ne olursa olsun sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez emin olDışlanmak çok kötü bı duyguymuş yaa vallahi başta kocamın sonra ailesinin beni dışlamasi çok kötü ya