Diyarbakirdaki genesis hastanesinda normal dogum ucreti ne kadar kizlar bilen varmi acaba
M Merva Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 20 17 Mayıs 2021 #1 Diyarbakirdaki genesis hastanesinda normal dogum ucreti ne kadar kizlar bilen varmi acaba
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,377 Konum Van 17 Mayıs 2021 #2 Merva' Alıntı: Diyarbakirdaki genesis hastanesinda normal dogum ucreti ne kadar kizlar bilen varmi acaba Genişletmek için tıkla ... Diyarbakırlı değilim ama ücretler çok fazla
Merva' Alıntı: Diyarbakirdaki genesis hastanesinda normal dogum ucreti ne kadar kizlar bilen varmi acaba Genişletmek için tıkla ... Diyarbakırlı değilim ama ücretler çok fazla
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 17 Mayıs 2021 #3 Merva' Alıntı: Diyarbakirdaki genesis hastanesinda normal dogum ucreti ne kadar kizlar bilen varmi acaba Genişletmek için tıkla ... Özel pahalı bende Diyarbakır lı değilim ama genel fiyatlar aynı
Merva' Alıntı: Diyarbakirdaki genesis hastanesinda normal dogum ucreti ne kadar kizlar bilen varmi acaba Genişletmek için tıkla ... Özel pahalı bende Diyarbakır lı değilim ama genel fiyatlar aynı
Darkangel Kayıtlı Üye Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 406 17 Mayıs 2021 #4 Merva' Alıntı: Diyarbakirdaki genesis hastanesinda normal dogum ucreti ne kadar kizlar bilen varmi acaba Genişletmek için tıkla ... İstanbuldayım ben normal dogum tıp merkezi fiyatı 2000 sezaryan 2500 hastaneden hastaneye degişiyor bir yerde daha sordum normal 2500 sezeryan 3500
Merva' Alıntı: Diyarbakirdaki genesis hastanesinda normal dogum ucreti ne kadar kizlar bilen varmi acaba Genişletmek için tıkla ... İstanbuldayım ben normal dogum tıp merkezi fiyatı 2000 sezaryan 2500 hastaneden hastaneye degişiyor bir yerde daha sordum normal 2500 sezeryan 3500
N Nur Toygar Tıraz Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 709 17 Mayıs 2021 #5 Darkangel' Alıntı: İstanbuldayım ben normal dogum tıp merkezi fiyatı 2000 sezaryan 2500 hastaneden hastaneye degişiyor bir yerde daha sordum normal 2500 sezeryan 3500 Genişletmek için tıkla ... Valla iyiymiş benim gittiğim hastahane çok daha fazla şaşırdım şuan İzmir'de ki hastahanelerin çoğu yüksek ama sanirim
Darkangel' Alıntı: İstanbuldayım ben normal dogum tıp merkezi fiyatı 2000 sezaryan 2500 hastaneden hastaneye degişiyor bir yerde daha sordum normal 2500 sezeryan 3500 Genişletmek için tıkla ... Valla iyiymiş benim gittiğim hastahane çok daha fazla şaşırdım şuan İzmir'de ki hastahanelerin çoğu yüksek ama sanirim
N Neslinur deniz Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 28 17 Mayıs 2021 #6 Nur Toygar Tıraz' Alıntı: Valla iyiymiş benim gittiğim hastahane çok daha fazla şaşırdım şuan İzmir'de ki hastahanelerin çoğu yüksek ama sanirim Genişletmek için tıkla ... Ben de manisa da celal bayar üniversitesi hastanesine gidiyorum özel doktor normal doğum 1700 küsur sezeryan da 2000 tl
Nur Toygar Tıraz' Alıntı: Valla iyiymiş benim gittiğim hastahane çok daha fazla şaşırdım şuan İzmir'de ki hastahanelerin çoğu yüksek ama sanirim Genişletmek için tıkla ... Ben de manisa da celal bayar üniversitesi hastanesine gidiyorum özel doktor normal doğum 1700 küsur sezeryan da 2000 tl
A Arafcan Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 6 17 Mayıs 2021 #7 Neslinur deniz' Alıntı: Ben de manisa da celal bayar üniversitesi hastanesine gidiyorum özel doktor normal doğum 1700 küsur sezeryan da 2000 tl Genişletmek için tıkla ... Çok iyiymiş Bn çorluda oturuyorum normal doğum indirimli fiyat 3000
Neslinur deniz' Alıntı: Ben de manisa da celal bayar üniversitesi hastanesine gidiyorum özel doktor normal doğum 1700 küsur sezeryan da 2000 tl Genişletmek için tıkla ... Çok iyiymiş Bn çorluda oturuyorum normal doğum indirimli fiyat 3000
H Hüma'nın annesi Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 109 17 Mayıs 2021 #8 Bende samsunda yaşıyorum bir yakınım 4500 liraya sezaryen oldu..
N Nur Toygar Tıraz Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 709 18 Mayıs 2021 #9 Neslinur deniz' Alıntı: Ben de manisa da celal bayar üniversitesi hastanesine gidiyorum özel doktor normal doğum 1700 küsur sezeryan da 2000 tl Genişletmek için tıkla ... 4500 dediler bize gittiğim hastahanede valla çok şaşırdım bizi kandırıyorlar mi ve bunlarillet yarısına yapıyor resmen
Neslinur deniz' Alıntı: Ben de manisa da celal bayar üniversitesi hastanesine gidiyorum özel doktor normal doğum 1700 küsur sezeryan da 2000 tl Genişletmek için tıkla ... 4500 dediler bize gittiğim hastahanede valla çok şaşırdım bizi kandırıyorlar mi ve bunlarillet yarısına yapıyor resmen
N Neslinur deniz Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 28 18 Mayıs 2021 #10 Nur Toygar Tıraz' Alıntı: 4500 dediler bize gittiğim hastahanede valla çok şaşırdım bizi kandırıyorlar mi ve bunlarillet yarısına yapıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Ve doktor da çok iyi ve ilgili
Nur Toygar Tıraz' Alıntı: 4500 dediler bize gittiğim hastahanede valla çok şaşırdım bizi kandırıyorlar mi ve bunlarillet yarısına yapıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Ve doktor da çok iyi ve ilgili