Dızanteri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Dızanteri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 437 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dızanteri
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebegım mukuslu kaka yapıyor demıstım ya doktora goturdum dızanteri cıktı gaıta testinde sularda mikrop varmıs yavrumda hastalandı malesef antibiyotik tedavisine baslıyacaz sizde dikkat edin

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebegım mukuslu kaka yapıyor demıstım ya doktora goturdum dızanteri cıktı gaıta testinde sularda mikrop varmıs yavrumda hastalandı malesef antibiyotik tedavisine baslıyacaz sizde dikkat edin
Ayy yavrum benim yazık çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah teşekkür ederiz bilgilendirmen için inşallah tez zamanda iyileşir melek 🤲😘

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Ayy yavrum benim yazık çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah teşekkür ederiz bilgilendirmen için inşallah tez zamanda iyileşir melek 🤲😘
Sagol canım Allah razı olsun ınsallah gecer bi an once mukuslu kaka yapıyordu en son yesıl yapmaya basladı kopuk gibi hemen goturdum aklınızda olsun mukuslu kaka diye gecmeyin sakın

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızz seviniyim mi üzleyim mi bilemedim ilk çocuğunda süt alerjisi vardı bundada vardır diye konuşmuştuk iyi ki süt alerjisi çıkmadı ufaklık inşallah biran önce toplanır kuzucum benim❤️

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Sagol canım ınsallah aynen moralim Cok bozulmuştu alerjı diye ama dızanfekterı degınce sevindim en azından Tedavisi var Allah sifa versin yavrularımıza hastalıkları uzak etsin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar