cok sukur canim yalniz bebekelrin oyle yapsi cok tatliEkli dosyayı görüntüle 3517Malum konu hepimizin belası ve ne yazık ki bunun tek çaresi kimseyi dinlememek yoksa bu stresin sonunda dedikleri gerçek oluyor ve gerçekten de bebeğimiz doymuyor. Şükürler olsun ki meme reddi yaşadığımız bu sıkıntılı süreci balımla beraber atlattık kulaklarımızı tıkadık. Kızımı emzirirken yaşadıklarım gözümün önüne geldi nerdeyse ağlayacaktım ki kızımın elini gördüm ve anne üzülme dediğini geçirdim aklımdan sizinle de paylaştım ki olur da aranızdan böyle şeyler yaşayan varsa veya olursa bebeğinizin bu hareketini görünce gülün ve asla pes etmeden emzirmeye devam edin. Biz mamayla da destek alıyoruz gönül sadece emzirmem yetsin ister ama olsun tek memeyle anca bu kadar oluyor diğerini de ihmal etmiyorum emzirmek için zorluyorum ama iki dakika emdikten sonra son ses ağlıyor artık buna da üzülmüyorum çünkü önceden hiç tutmuyordu olsun sağar o şekilde yine veririm kızıma. Çok şükür bugünlere![]()
Ekli dosyayı görüntüle 3517Malum konu hepimizin belası ve ne yazık ki bunun tek çaresi kimseyi dinlememek yoksa bu stresin sonunda dedikleri gerçek oluyor ve gerçekten de bebeğimiz doymuyor. Şükürler olsun ki meme reddi yaşadığımız bu sıkıntılı süreci balımla beraber atlattık kulaklarımızı tıkadık. Kızımı emzirirken yaşadıklarım gözümün önüne geldi nerdeyse ağlayacaktım ki kızımın elini gördüm ve anne üzülme dediğini geçirdim aklımdan sizinle de paylaştım ki olur da aranızdan böyle şeyler yaşayan varsa veya olursa bebeğinizin bu hareketini görünce gülün ve asla pes etmeden emzirmeye devam edin. Biz mamayla da destek alıyoruz gönül sadece emzirmem yetsin ister ama olsun tek memeyle anca bu kadar oluyor diğerini de ihmal etmiyorum emzirmek için zorluyorum ama iki dakika emdikten sonra son ses ağlıyor artık buna da üzülmüyorum çünkü önceden hiç tutmuyordu olsun sağar o şekilde yine veririm kızıma. Çok şükür bugünlere![]()
Aynen böylr canım çok güzel yazmışsın o alıp emip ağladığı gögüsünü ilk önce sağ sonra ver sütün tazikli geliypr olabilir yada pozisyon değiştirip ver sanki diğer göğsünü veriyormuş gibi yatır onu ver. Yatırark emzir yada ayakta yürüyerek illaki pes edip tutmaya devam edecek sakın ağlıyor diye hemen pes etmee o göğüsün için farklı farklı şekillerde emzirmeye çalışEkli dosyayı görüntüle 3517Malum konu hepimizin belası ve ne yazık ki bunun tek çaresi kimseyi dinlememek yoksa bu stresin sonunda dedikleri gerçek oluyor ve gerçekten de bebeğimiz doymuyor. Şükürler olsun ki meme reddi yaşadığımız bu sıkıntılı süreci balımla beraber atlattık kulaklarımızı tıkadık. Kızımı emzirirken yaşadıklarım gözümün önüne geldi nerdeyse ağlayacaktım ki kızımın elini gördüm ve anne üzülme dediğini geçirdim aklımdan sizinle de paylaştım ki olur da aranızdan böyle şeyler yaşayan varsa veya olursa bebeğinizin bu hareketini görünce gülün ve asla pes etmeden emzirmeye devam edin. Biz mamayla da destek alıyoruz gönül sadece emzirmem yetsin ister ama olsun tek memeyle anca bu kadar oluyor diğerini de ihmal etmiyorum emzirmek için zorluyorum ama iki dakika emdikten sonra son ses ağlıyor artık buna da üzülmüyorum çünkü önceden hiç tutmuyordu olsun sağar o şekilde yine veririm kızıma. Çok şükür bugünlere![]()
Valla bizimkisi doyuyor kilo alımı da iyi yine de aynı lafları duyuyorum bide bunu diyen kayınbabam avrat gibi katılıyor her işime hoşşikEkli dosyayı görüntüle 3517Malum konu hepimizin belası ve ne yazık ki bunun tek çaresi kimseyi dinlememek yoksa bu stresin sonunda dedikleri gerçek oluyor ve gerçekten de bebeğimiz doymuyor. Şükürler olsun ki meme reddi yaşadığımız bu sıkıntılı süreci balımla beraber atlattık kulaklarımızı tıkadık. Kızımı emzirirken yaşadıklarım gözümün önüne geldi nerdeyse ağlayacaktım ki kızımın elini gördüm ve anne üzülme dediğini geçirdim aklımdan sizinle de paylaştım ki olur da aranızdan böyle şeyler yaşayan varsa veya olursa bebeğinizin bu hareketini görünce gülün ve asla pes etmeden emzirmeye devam edin. Biz mamayla da destek alıyoruz gönül sadece emzirmem yetsin ister ama olsun tek memeyle anca bu kadar oluyor diğerini de ihmal etmiyorum emzirmek için zorluyorum ama iki dakika emdikten sonra son ses ağlıyor artık buna da üzülmüyorum çünkü önceden hiç tutmuyordu olsun sağar o şekilde yine veririm kızıma. Çok şükür bugünlere![]()
Aynen ya alıp alıp öpüyorum böyle yaptığını görünce
Kızım şimdiden hissettiriyor desteğini teyzesiHelal olsun sana canım benim çoğu kişiye örnek olacak bir post.
Doğa da hissetmiş kuzucuk tepkisini belli etmiş
![]()
Onun ucu olmadığı için tutmakta zorlanıyor ağzına uç gelmeyince ağlama krizlerine giriyor ama karnı tokken emzik niyetine verince iki dakika emip azıcık ucu oluyor ama yine yeterli gelmiyorAynen böylr canım çok güzel yazmışsın o alıp emip ağladığı gögüsünü ilk önce sağ sonra ver sütün tazikli geliypr olabilir yada pozisyon değiştirip ver sanki diğer göğsünü veriyormuş gibi yatır onu ver. Yatırark emzir yada ayakta yürüyerek illaki pes edip tutmaya devam edecek sakın ağlıyor diye hemen pes etmee o göğüsün için farklı farklı şekillerde emzirmeye çalışgüçlü anne ve kız prensesi öp ysrime
![]()
Pöfff seninki daha betermiş anacımValla bizimkisi doyuyor kilo alımı da iyi yine de aynı lafları duyuyorum bide bunu diyen kayınbabam avrat gibi katılıyor her işime hoşşik![]()
Maşallah canım benim Rabbim daim etsin hep sütün olsun inşaallahEkli dosyayı görüntüle 3517Malum konu hepimizin belası ve ne yazık ki bunun tek çaresi kimseyi dinlememek yoksa bu stresin sonunda dedikleri gerçek oluyor ve gerçekten de bebeğimiz doymuyor. Şükürler olsun ki meme reddi yaşadığımız bu sıkıntılı süreci balımla beraber atlattık kulaklarımızı tıkadık. Kızımı emzirirken yaşadıklarım gözümün önüne geldi nerdeyse ağlayacaktım ki kızımın elini gördüm ve anne üzülme dediğini geçirdim aklımdan sizinle de paylaştım ki olur da aranızdan böyle şeyler yaşayan varsa veya olursa bebeğinizin bu hareketini görünce gülün ve asla pes etmeden emzirmeye devam edin. Biz mamayla da destek alıyoruz gönül sadece emzirmem yetsin ister ama olsun tek memeyle anca bu kadar oluyor diğerini de ihmal etmiyorum emzirmek için zorluyorum ama iki dakika emdikten sonra son ses ağlıyor artık buna da üzülmüyorum çünkü önceden hiç tutmuyordu olsun sağar o şekilde yine veririm kızıma. Çok şükür bugünlere![]()
Aminnn Allah razı olsun ne güzel duaMaşallah canım benim Rabbim daim etsin hep sütün olsun inşaallah
Sendende Allah razı olsun canım benimAminnn Allah razı olsun ne güzel dua![]()