Dogum belirtileri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Halime Oruç tarafından oluşturulan Dogum belirtileri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 493 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum belirtileri
Konbuyu başlatan Halime Oruç
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Halime Oruç

Halime Oruç

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar kızımı beklıyorum 37+1 deyim son iki gündür çok yogun kıvamlı ve fazla miktarlı akıntım var ara ara belime ve sırtıma da agrı giriyor sizde dogum belirtilerini yaşamış mıydınız ve tahminen ne zaman dogum yaptınız dogumun ne zaman olacağını cok merak ediyorum da

İZEL İNCE

Kayıtlı Üye
rank
Kızıma doğum yapacağım da benimde 40 hafta 5 günlük dü dediğin gibi koyu renk akıntım olmuştu belime ağrı girmişti direk hastaneye gitmiştik sancı başlamış dedilerdi 😕 Bence direk hastaneye git doktor bilgisi daha önemli..

Halime Oruç

Kayıtlı Üye
rank
Kızıma doğum yapacağım da benimde 40 hafta 5 günlük dü dediğin gibi koyu renk akıntım olmuştu belime ağrı girmişti direk hastaneye gitmiştik sancı başlamış dedilerdi 😕 Bence direk hastaneye git doktor bilgisi daha önemli..
Benımki koyu renkli degil de baya koyu kıvamlı üç gün önce gittigimde doktora nst de agrım çıktı ama ben hissetmediğim için çıktım suyun gelirse hemen gel dediler ama suyum da gelmedi daha bekliyorum ağrıların artmasını ve suyumun gelmesini

Tüm sayfalar yüklendi.