Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba güzel annelerim ilk gebeliğim hangi haftadan sonra doğum çantası hazırlanmalı , gerekli olan eşyalar neler tecrübeli annelerim yardımcı olabilir mi acaba
Merhaba güzel annelerim ilk gebeliğim hangi haftadan sonra doğum çantası hazırlanmalı , gerekli olan eşyalar neler tecrübeli annelerim yardımcı olabilir mi acaba
Ben bir dünya şey aldım yanıma internette yazan hepsini kullanmadan geri getirdim.Annem bu babaanne gecelikleri oluyor ya onlardan alalım diye tutturdu almayalım giymem dedim zorla aldı ama öyle kullanışlı öyle rahattı ki doğumum lohusalığım onunla geçti.Bi paket depend kullandım sonra gece pedine geçtim zaten.Bebeğe de pamuk,bez, 2-3 zıbın, yenidoğan 2 takım bir battaniye yetti.Bir de kaşık biberon almıştım o lazım oldu sarılık var deyip mama verdiler o günü onun sayesinde emmeye devam etti biberona alışmadı.Başka kullandığım varsa da hatırlamıyorum ama aklıma gelen bunlar