Amin canım amin, öyle valla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Orası neresi canım
Çok iyi nerde yaptın ben 4 ay önce 5 buçuğa yaptım tekirdağ da

Amin canım amin, öyle valla
Orası neresi canım
Kız ben 6 ay önce 4750 ye oldum her hastanede farklıdır çevrene bak bence altın tozu mu serpip çıkartıyolar kırmızı kurdeleyle mi dikiyolar anlamadım ben uçmuşlarKızlar ben şooközel hastaneler de doğum fiyatı 14 milyar olmuş. Ben 5 buçuğa doğurmuştum oysaki. 4 ay da nasıl bu kadar uçmuş ya
![]()
Malatya cnm özel hastane de geçen gün sordum öyleydiAmin canım amin, öyle valla
Orası neresi canım
Valla bn antalyada yim cnm 7500 ocak 22 ye denk gelecek zam yaparsalar nolur bilmiyomKızlar ben şooközel hastaneler de doğum fiyatı 14 milyar olmuş. Ben 5 buçuğa doğurmuştum oysaki. 4 ay da nasıl bu kadar uçmuş ya
![]()
Bende doğum yaptım 5 milyar şuan olmuş 8 milyar 4 ay sonra tekrar doğum yepcam özelde mecbur burasi malatya artik ne kadar olur 4 ay icinde bilmyorumKızlar ben şooközel hastaneler de doğum fiyatı 14 milyar olmuş. Ben 5 buçuğa doğurmuştum oysaki. 4 ay da nasıl bu kadar uçmuş ya
![]()
İnşallah canım sağolsın![]()
Evet büyük ihtimalle zamlanacakOcaktan sonra da daha da zamlanacak ya
Ocak ayında yine zam gelecekmiş doğuma, Allah yardım etsin herkeseBende doğum yaptım 5 milyar şuan olmuş 8 milyar 4 ay sonra tekrar doğum yepcam özelde mecbur burasi malatya artik ne kadar olur 4 ay icinde bilmyorum
İnşallah zam'a denk gelmezsin canım ama ocak ayında yine zam olacakmışValla bn antalyada yim cnm 7500 ocak 22 ye denk gelecek zam yaparsalar nolur bilmiyom
Of bu ne ya Allah doğum yapacaklara yardım etsinTam geçtiğimiz yıl bu ay doğum yaptığım hastahanenin
Sezeryan ücreti 6.500 TL (sigortasız)
Benden birkaç saat sonra sigortalı aile 8.500 e doğurdu.
Yeni yıl girdi diye 2 katı zam yapmışlardı.
Ne güzelBenim kuzenim cumartesi aksami dogumu baslamisken ozel hastaneye gitti, carsamba gunu sezaryene gelirsin demisler. Devlet hastanesinde de kontrolu vardi devlet hastanesine gitti sabah kizina kavustuben de durumdan endiselenip devlet hastanesinde dogum yaptim.
Ozel hastaneler artik bana hic cazip gelmiyor parasi bir yana kalsin. Para icin de yapmayacaklari yok. Belki de gittigim hastanelerde hep iyi doktorlara denk geldigim icindir...
Kız ben 6 ay önce 4750 ye oldum her hastanede farklıdır çevrene bak bence altın tozu mu serpip çıkartıyolar kırmızı kurdeleyle mi dikiyolar anlamadım ben uçmuşlar
Aynen valla amin inşallahKesip biçmeye 14 milyar Vay bealmış başını gitmiş her şey Allah sonumuzu hayır etsin
![]()
Evet ya çok kötü uçmuş burada sordum tetkikler hariç doğum parası ayrı toplam 30 bin dedilerKızlar ben şooközel hastaneler de doğum fiyatı 14 milyar olmuş. Ben 5 buçuğa doğurmuştum oysaki. 4 ay da nasıl bu kadar uçmuş ya
![]()