38+4 günlük olduk. Doğumdan çok korkuyorum 😑
A Anne Adayı Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 522 8 Ağustos 2021 #1 38+4 günlük olduk. Doğumdan çok korkuyorum
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 8 Ağustos 2021 #2 Korkma canım bebegıni kucağına alacağını dusun hep
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 8 Ağustos 2021 #3 Sümeyyem' Alıntı: Korkma canım bebegıni kucağına alacağını dusun hep Genişletmek için tıkla ... Korkma Allah yardım ediyor
Sümeyyem' Alıntı: Korkma canım bebegıni kucağına alacağını dusun hep Genişletmek için tıkla ... Korkma Allah yardım ediyor
A Anne Adayı Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 522 8 Ağustos 2021 #4 Sıbelmamı' Alıntı: Korkma Allah yardım ediyor Genişletmek için tıkla ... Mutlaka ama inanın öyle korkuyorum ki.. acaba nasıl olacak herşey yolunda qidecek mi
Sıbelmamı' Alıntı: Korkma Allah yardım ediyor Genişletmek için tıkla ... Mutlaka ama inanın öyle korkuyorum ki.. acaba nasıl olacak herşey yolunda qidecek mi
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 8 Ağustos 2021 #5 Anne Adayı' Alıntı: Mutlaka ama inanın öyle korkuyorum ki.. acaba nasıl olacak herşey yolunda qidecek mi Genişletmek için tıkla ... İlk gebelikmi
Anne Adayı' Alıntı: Mutlaka ama inanın öyle korkuyorum ki.. acaba nasıl olacak herşey yolunda qidecek mi Genişletmek için tıkla ... İlk gebelikmi
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 8 Ağustos 2021 #6 Hiç korkma canım sonunda bebeğine kavuşuyorsun ne güzel iyi düşün iyi olsun ilkse endişeni anlıyorum ama korkulacak birşey yok inan ki
Hiç korkma canım sonunda bebeğine kavuşuyorsun ne güzel iyi düşün iyi olsun ilkse endişeni anlıyorum ama korkulacak birşey yok inan ki
A Anne Adayı Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 522 8 Ağustos 2021 #7 Sıbelmamı' Alıntı: İlk gebelikmi Genişletmek için tıkla ... Evet ilk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Ağustos 2021 Nur123' Alıntı: Hiç korkma canım sonunda bebeğine kavuşuyorsun ne güzel iyi düşün iyi olsun ilkse endişeni anlıyorum ama korkulacak birşey yok inan ki Genişletmek için tıkla ... İşte son qünler olunca insanı daha bi korku alıyor ister istemez olumsuz şeyler sürekli aklıma qelio
Sıbelmamı' Alıntı: İlk gebelikmi Genişletmek için tıkla ... Evet ilk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Ağustos 2021 Nur123' Alıntı: Hiç korkma canım sonunda bebeğine kavuşuyorsun ne güzel iyi düşün iyi olsun ilkse endişeni anlıyorum ama korkulacak birşey yok inan ki Genişletmek için tıkla ... İşte son qünler olunca insanı daha bi korku alıyor ister istemez olumsuz şeyler sürekli aklıma qelio