Belden uyuşmayı düşünüyorum ve korkuyorum nasıl bise sizce korkacağım kadar bise varmi
Nirml dogum yaptim 23 gun oncesi .. hic sancim yokken 4 cm acikligim varmis suni sanci verdiler 3 saate dogurdum epidurel istedim ama belli bi acikliktan sonra onuda takmiyolarmis
benimde ilk dogum cok tedirgindim cok korkuyodum sanci ne bilmiyorum ne olcak nasil olcak geln giden hemsirelere hasta bkicilara sordum hep , sanci baslayinca anladim ne oldgunu ama her yokuşun bir inisi var dogurduktan saniyeler sonra bulutlarin ustunde bir tüy oluyosun super otesi
hic korkma dusunme akişina birak gersey yavas ve sakin gelisiyor .. bool bol yuru apartmnda otruyosan nerdiven in cik o da yeter . Sukuat hareketi yap çöm kalk gunde on onbes kez yap yan yat bacagini yukari kaldir indir ac kapa yani . Sirt ustu yat bacaklarini karnina cek gene ac kapa yap hamilelik egzersizleri diye yaz gordugun her hareketi yap . Bol bol medine hurmasi ye . Ben bunlari yaptim 4 cm aciklikla hastaneye yatisim oldu bebegin basi kanala girmisti kaşlarina kadar . Dogumunu verimli olmasi icin bol hareket yap ve korkma Allah yardim ediyo