Dogum korkusu 🤐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hande satır tarafından oluşturulan Dogum korkusu 🤐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 767 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum korkusu 🤐
Konbuyu başlatan Hande satır
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊
B

Bbb

Guest
Belden uyuşmayı düşünüyorum ve korkuyorum nasıl bise sizce korkacağım kadar bise varmi

2 doğum yaptım 2sinde de suni sancı yedim. 5 saat suni sancı sonrası dayanamadım anca 4 cm açılma oldu hemen epidural yaptırdım. Hiç kendi sancım ne bilmiyorum şuan 38 olduk doğuma az kaldı ama her ufak kasılma da veya sancıda korkudan sancım kesiliyor. Ben de sizin gibi çok stresliyim ki 3.doğumum olacak.... Epidural normal doğum benim için çok büyük bir nimet oldu. Bunu da 4cm açılmam olur olmaz yapacaklar peşin peşin konuştum doktorla. Prenses doğum düşünüyorsanız şimdiden konuşun doktorunuzla.

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Belden uyuşmayı düşünüyorum ve korkuyorum nasıl bise sizce korkacağım kadar bise varmi
Valla cnm bende bilmiyorum iyi geçiren de var çok kötü diyen de gerçi aramızda dördüncü çocuğunu dünyaya getirecek olanlarda var öyle çok kötü olsa dörde kadar gitmez olay benimde ilk içten içe korkum var ama o duyguyu tatmak yaşamak istiyorum

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma desemde korkacaksın fakat o gün geldiğinde ağrı sızı bebek ağırlığı baskısı artık doğsun diyip tamam diyeceksin bakacaksinki bişey hissetmeden bebeğini kucağına almışsın odana çıkarmışlar tek sıkıntı sonrası ağrı sızı kolay değil ameliyat sonuçta o da 1 ay içinde hafifliyor şimdiden kafanı takma güzel bir hamilelik gecir hele de ilk bebeginse keyfine bak benim 5 yıl olacak ara vermiştik 2. Geliyor oglumlami ilgileneceğim gelen kızımla mi nasıl yapacağım derdinden sezeryani unuttum 🤭🤭🤭

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim herkesin doğumu bir olacak diye bir kural yokki ben misal çok sancı çekerek dogrurum sen hemen dogrursun benim 4 uncu olacak ilk doğumda suni sancı ile dogum yaptım çok zordu ikinci de kendi sancimla gittim 3.5 saat sonra doğdu üçüncü de de suyum geldi gittim 1 saat bile sürmedi masaya çıkınca hemen doğdu 10 dkka içinde hiç birinde epidural olmadim ama bu 4 uncu olacak nasipse buda normal olacak son 12 gün kaldı ara ara gün içinde kasilmalarim oluyo bakalım ne zaman gelirse paşam artık bir avazda kurtarsin RABBIM hepimizi de

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Korkacak fazla bişey yok canım ben iki kere sezeryan oldun ikisnde de belden aşağı uyuşturdular zaten ine yi yaptıktan sonra hiç bir şey his etmezsin ben öyle olmuştu gözüm acıktı gösterdiler di bana hem ilk sen görüyorsun bebeğini çok güzel bir duygu oluyo o zaman ben ilk doğumu 2018 de ikincisini 2020 de oldu buda 2022 olacak allahımnasip ederse. İnşallah sağ salim selametle alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımiza 🤗

E

Egebaby

Guest
Nirml dogum yaptim 23 gun oncesi .. hic sancim yokken 4 cm acikligim varmis suni sanci verdiler 3 saate dogurdum epidurel istedim ama belli bi acikliktan sonra onuda takmiyolarmis 🤣 benimde ilk dogum cok tedirgindim cok korkuyodum sanci ne bilmiyorum ne olcak nasil olcak geln giden hemsirelere hasta bkicilara sordum hep , sanci baslayinca anladim ne oldgunu ama her yokuşun bir inisi var dogurduktan saniyeler sonra bulutlarin ustunde bir tüy oluyosun super otesi 🥰 hic korkma dusunme akişina birak gersey yavas ve sakin gelisiyor .. bool bol yuru apartmnda otruyosan nerdiven in cik o da yeter . Sukuat hareketi yap çöm kalk gunde on onbes kez yap yan yat bacagini yukari kaldir indir ac kapa yani . Sirt ustu yat bacaklarini karnina cek gene ac kapa yap hamilelik egzersizleri diye yaz gordugun her hareketi yap . Bol bol medine hurmasi ye . Ben bunlari yaptim 4 cm aciklikla hastaneye yatisim oldu bebegin basi kanala girmisti kaşlarina kadar . Dogumunu verimli olmasi icin bol hareket yap ve korkma Allah yardim ediyo

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben doğum değil de başka ameliyat için belden uyuşturuldum iğne vurulduktan sonra ayağına bi titreme gelip geçiyor hemen sonra yatırıyorlar hemen uyuşuyor zaten hissetmiyorsun bile ne olduğunu ama anestezicin iyi olsun onu araştır önemliymiş çünkü benimki şans eseri sorunsuz geçti

Tüm sayfalar yüklendi.