Doğum sonrası kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eymenin Annesi tarafından oluşturulan Doğum sonrası kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,173 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası kanama
Konbuyu başlatan Eymenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Eymenin Annesi

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yine ben geldim 🙈 bugün 3. Günüm Doğum yapalı ilk gün biraz kanamam oldu ama iki gündür kanamam yok bu anormal bi durum mu sizce kanamam olmaması (sezeryan Doğum yapmıştım)

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Yine ben geldim 🙈 bugün 3. Günüm Doğum yapalı ilk gün biraz kanamam oldu ama iki gündür kanamam yok bu anormal bi durum mu sizce kanamam olmaması (sezeryan Doğum yapmıştım)
Kanaman olması gerekiyor canım sürekli devam etmez o normal de. Bir gelir bir durur ama gelir bence yine. Kontrolün olacaktır zaten druna söylersin gittiğinde. Kontrol zamanın uzaksa birkaç gün bekle hâlâ gelmezse öncesinde görün istersen. Bu arada hayırlı olsun bebeğin rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah 🙏

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kanaman olması gerekiyor canım sürekli devam etmez o normal de. Bir gelir bir durur ama gelir bence yine. Kontrolün olacaktır zaten druna söylersin gittiğinde. Kontrol zamanın uzaksa birkaç gün bekle hâlâ gelmezse öncesinde görün istersen. Bu arada hayırlı olsun bebeğin rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah 🙏
Çok saol canım Cuma günü dikişteki bandı söktürmeye gideceğim o zaman sorayım bu arada çok teşekkürler ❤️🙏🏻

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı uğurlu olsun canım 🧿💕 ben internet ye görmüştüm bı ebe anlatıyor aksaklıklar olabilir dedi 3. Yok denecek kadar az 5.gun yoğun dedi ama en iyisini tabiki doktorun bilir canım çok geçmiş olsun 🙏❤️

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benimkide kesildi sonra kendiliğinden başladı
Anladım canım 👍🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırlı uğurlu olsun canım 🧿💕 ben internet ye görmüştüm bı ebe anlatıyor aksaklıklar olabilir dedi 3. Yok denecek kadar az 5.gun yoğun dedi ama en iyisini tabiki doktorun bilir canım çok geçmiş olsun 🙏❤️
Hmmm peki tamam canım iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.