Doğum sonrası omuz ağrıs

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eymenin Annesi tarafından oluşturulan Doğum sonrası omuz ağrıs başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 924 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası omuz ağrıs
Konbuyu başlatan Eymenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Felaket bir omuz agrısı tuttu dikiş agrısından bin beter yapılan iğne bile fayda etmedi yaşayan var mı doğum sonrası omuzda bıçak saplaması gibi bir ağrı😰😰

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Felaket bir omuz agrısı tuttu dikiş agrısından bin beter yapılan iğne bile fayda etmedi yaşayan var mı doğum sonrası omuzda bıçak saplaması gibi bir ağrı😰😰
Geçmiş olsun canım gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım Kiz kardeşim canim sezeryan oldu sağ boynum omuzum diyordu inan ki amaliyat yeri aklına bile gelmedi bir iki güne geçti doktor normal olduğunu söyledi

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan ve genel anestezi mi? Eğer ki öyleyse ben ameliyat olduğumda ameliyat sonunda masadan sedyeye alırken omuz başlarından tutup alıyorlar. Benimde zedelenmişti omzumun ağrısından ameliyat dikişini hissedemiyordum

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan ve genel anestezi mi? Eğer ki öyleyse ben ameliyat olduğumda ameliyat sonunda masadan sedyeye alırken omuz başlarından tutup alıyorlar. Benimde zedelenmişti omzumun ağrısından ameliyat dikişini hissedemiyordum
Sezeryan spinal oldum Canım böyle bir agrı yok ya uyutmadı sabaha kadar resmen agladım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım Kiz kardeşim canim sezeryan oldu sağ boynum omuzum diyordu inan ki amaliyat yeri aklına bile gelmedi bir iki güne geçti doktor normal olduğunu söyledi
Benimde komple sağ omuz kol inş geçer

Sırttın mı omuzun mu canım ? Sağ mı ? Sol mu ?
Sırtımın sağ kısmı sağ omuz ve sağ kol Canım ameliyat agrısına on basar resmen ağlattı

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan spinal oldum Canım böyle bir agrı yok ya uyutmadı sabaha kadar resmen agladım

Benimde komple sağ omuz kol inş geçer

Sırtımın sağ kısmı sağ omuz ve sağ kol Canım ameliyat agrısına on basar resmen ağlattı
Evet canım çok zor kardesimin yanında ben kalmıştım tek şikayeti sağ omuz boyun ağrısı çok şiddetli ne yazikki, geçer ama biraz seni yorar sıcak tutmaya çalış cnm

Tüm sayfalar yüklendi.