Doğum sonrası uyuşukluk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Doğum sonrası uyuşukluk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 500 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Doğum sonrası uyuşukluk
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
2 ay 9 günlük bir kızım var. Normal doğum yaptım, dikişler düşüp rahat oturana kadar hep sol tarafa yüklendim. Bunun için solda ağrılarım oldu tabii o zamanlarda başlayan bir uyuşukluk, karıncalanma oldu ve hâlâ devam ediyor. Buna ağrı da eşlik ediyor hatta bugün sanki içeriye enjektör batıyormus gibi hissediyorum sürekli oturunca. Neden olabilir doktora görünmek gerek mi?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
2 ay 9 günlük bir kızım var. Normal doğum yaptım, dikişler düşüp rahat oturana kadar hep sol tarafa yüklendim. Bunun için solda ağrılarım oldu tabii o zamanlarda başlayan bir uyuşukluk, karıncalanma oldu ve hâlâ devam ediyor. Buna ağrı da eşlik ediyor hatta bugün sanki içeriye enjektör batıyormus gibi hissediyorum sürekli oturunca. Neden olabilir doktora görünmek gerek mi?
Allah Allah bir doktora gözük bence canım..

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kizinla.beraber uzun mutlu hayatinin olmasinu diliyorim evet canim doktora gorun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar