Doktor bebeğin baş yapısı biraz büyük dedi sezeryan olabilirsin dedi kendini ona hazırla dedi böyle bi durum yaşayım normal doğum yapan var mı
Tamda benden bahsediyorsun canım. Benimde ilk gebelikte bebeğin kafası büyük normal doğumla doguramazsin dedi. Hiç çatı muayenesi yapılmadı. Sonra 38 haftalıkken gittim sezaryan günü almak için. Bı Doğukan hoca vardı. İlk dogumunmus normal doğum olmasını isterim çatı muayenesi hiç yapılmamış bı bakiyim dedi. Sonra baktı senin çatın uygun normal doğuma acilman var sancıların da var yatış gidiyoruz dedi. Yani Doğukan hoca muayene edene kadar sezaryandi. Sonra benim koca kafalı bebek doğdu doktorların tabiriyle. Doktorlar koca kafalı bebek bumu hiçte kafası büyük değil dediler. Canım canını sıkma belki sende de aynı olur inş canım yaDoktor bebeğin baş yapısı biraz büyük dedi sezeryan olabilirsin dedi kendini ona hazırla dedi böyle bi durum yaşayım normal doğum yapan var mı
Benim arkadaşım üç ay önce doğum yaptı onunda oğlunun kafası büyükmüş son ana kadar beklediler suni sanciyla normal doğum yaptı rabbim hayırlı doğum nasip etsinDoktor bebeğin baş yapısı biraz büyük dedi sezeryan olabilirsin dedi kendini ona hazırla dedi böyle bi durum yaşayım normal doğum yapan var mı
İnşallah ya 33 haftada kendini hazırla dedi 37 haftada çatı muanesi yapicam dedi öyle karar veririz dedi ben o zaman tekrar bana sezeryan derse başka bir doktorada göstermeyi düşünüyorum İnşallah sizin gibi olur çok teşekkür ederimTamda benden bahsediyorsun canım. Benimde ilk gebelikte bebeğin kafası büyük normal doğumla doguramazsin dedi. Hiç çatı muayenesi yapılmadı. Sonra 38 haftalıkken gittim sezaryan günü almak için. Bı Doğukan hoca vardı. İlk dogumunmus normal doğum olmasını isterim çatı muayenesi hiç yapılmamış bı bakiyim dedi. Sonra baktı senin çatın uygun normal doğuma acilman var sancıların da var yatış gidiyoruz dedi. Yani Doğukan hoca muayene edene kadar sezaryandi. Sonra benim koca kafalı bebek doğdu doktorların tabiriyle. Doktorlar koca kafalı bebek bumu hiçte kafası büyük değil dediler. Canım canını sıkma belki sende de aynı olur inş canım ya![]()
Amin inşallah benimde öyle olur ya çok sağolunBenim arkadaşım üç ay önce doğum yaptı onunda oğlunun kafası büyükmüş son ana kadar beklediler suni sanciyla normal doğum yaptı rabbim hayırlı doğum nasip etsin
Kuzum inşallah rabbim hayırlısını versinDoktor bebeğin baş yapısı biraz büyük dedi sezeryan olabilirsin dedi kendini ona hazırla dedi böyle bi durum yaşayım normal doğum yapan var mı
İnş canım rabbim gönlüne göre versin canım.İnşallah ya 33 haftada kendini hazırla dedi 37 haftada çatı muanesi yapicam dedi öyle karar veririz dedi ben o zaman tekrar bana sezeryan derse başka bir doktorada göstermeyi düşünüyorum İnşallah sizin gibi olur çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin inşallah benimde öyle olur ya çok sağolun
Amin cümlemize inşallahKuzum inşallah rabbim hayırlısını versin
Kaç haftalık sizinki acaba bilemedim bende ona hazırlıklı ol dedi çatı muayenesinde belli olur dedi banaKuzum benim bebeğiminde kafası büyük ama ilk kez duydum bunu. Doktorum böyle bişey demedi kendini normal doğuma hazırla dedi
33+2 kuzum banada 36. Haftada çatı muayenesi yapılacak lakin doktor bebeğin kafası demedi kilosuyla uyumlumu değilmi ona göre karar vericem dediAmin cümlemize inşallah
Kaç haftalık sizinki acaba bilemedim bende ona hazırlıklı ol dedi çatı muayenesinde belli olur dedi bana
Amin cümlemize inşallah
Kaç haftalık sizinki acaba bilemedim bende ona hazırlıklı ol dedi çatı muayenesinde belli olur dedi bana