Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun
C cerenelbi Kayıtlı Üye Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 28 21 Temmuz 2021 #1 Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun
I Ipekdilan123 Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 234 21 Temmuz 2021 #2 Amin canim hayirli olsn
K Kevser55 Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 839 21 Temmuz 2021 #3 cerenelbi' Alıntı: Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Amin İnşallah canımGözünaydın Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
cerenelbi' Alıntı: Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Amin İnşallah canımGözünaydın Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 21 Temmuz 2021 #4 Gozunuz aydın Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsin
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 21 Temmuz 2021 #5 Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 21 Temmuz 2021 #6 cerenelbi' Alıntı: Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah canım darısı başımıza
cerenelbi' Alıntı: Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah canım darısı başımıza
R Ra tu Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 263 21 Temmuz 2021 #7 Maşallah darısı bizim başımıza inşallah
💗 💗Canan&Ebuzer💗 Kayıtlı Üye Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 368 21 Temmuz 2021 #8 cerenelbi' Alıntı: Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ne güzel sen atlattın darısı bizim başımıza. Ilk miydi senin?
cerenelbi' Alıntı: Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ne güzel sen atlattın darısı bizim başımıza. Ilk miydi senin?
A Anne Ayyüce Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 4 21 Temmuz 2021 #9 cerenelbi' Alıntı: Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Kız mı erkek mi
cerenelbi' Alıntı: Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Kız mı erkek mi
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 21 Temmuz 2021 #10 cerenelbi' Alıntı: Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah normal doğum mu yaptın
cerenelbi' Alıntı: Kızlar bn doğum yaptım çok sancıli geçti ama çok güzel bi duygu allah hepinizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah normal doğum mu yaptın