Dogum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Rabiaaaaa tarafından oluşturulan Dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 498 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Dogum
Konbuyu başlatan Rabiaaaaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Rabiaaaaa

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bir türlü doğmuyor oglusum 40+3 oldum bebegim asagiyada indi ama ne sandım var ne bisey sadece gün içinde dört beş defa adet sancısı gibi oluyo başka biseh olmuyor doktorlarda doğuma almıyor ne yapabilirim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bir türlü doğmuyor oglusum 40+3 oldum bebegim asagiyada indi ama ne sandım var ne bisey sadece gün içinde dört beş defa adet sancısı gibi oluyo başka biseh olmuyor doktorlarda doğuma almıyor ne yapabilirim
Neden almıyor ki hayatım hurma ye merdiven inip cik cinsel ilişki sıcak suya oturma küvet e su doldurup gir eğer küvet yoksa sıcak suyla duş al bunlar doğumu tetikleyen şeyler mis inşallah çabuk doğar bebek canim

İklim

Kayıtlı Üye
rank
İlişkiye gir o tetikliyo doğumu

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Yerini sevmiş demekki canım merdiven inip cik yürüyüş yap bende sezeryanla olduğum için pek bilemiyorum Saglikla alırsın inşallah kucağına canım

Tüm sayfalar yüklendi.