Doğum

• Konbuyu başlatan Özlmkrgll
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlmkrgll tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 453 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Özlmkrgll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan YeCen
Ö

Özlmkrgll

Guest
Kızlar 40.hftama girdim sancım yok sadece karın sertliği var en fazla ne kadar daha bekler suni sancı verirlerdi acaba pazartesi kontrolüm var doğururmuyum acaba🙄

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 40.hftama girdim sancım yok sadece karın sertliği var en fazla ne kadar daha bekler suni sancı verirlerdi acaba pazartesi kontrolüm var doğururmuyum acaba🙄
Karnında sertleşme varsa dogum belirtisi demişti doktorum canım. Karnında sertleşme olucak bebiş karnının ortasına dogru toplanıcak demişti. Bol bol hurma ye rahmi açıyor canım. Benim rahmim sıkıntılı hep düşük riskim vardı dayanamadım 1 tane hurma yedim o gece çok agrım oldu ertesi gün kanamam geldi 34.haftalıktım diye hastahaneye yatış verdi doktor ama karnım çok sertti tedavi sonrası 3. Gün karnım anca normalleşti. Dedigim gibi hurma ye bol bol canım. Rahmi gerçekten açıyor denedim gördüm :)

YeCen

Kayıtlı Üye
rank
42.haftaya kadar beklediler bende bir gün gel birgün gelme dediler iki günde bir kontrole gittim en son sezeryan olucam herhalde diye umudu kesmisken 41+6 da suyum geldi sancilanmadim ama suni sancıyla normal doğum yaptım çok şükür Allah bütün gebelere kolay doğum nasip etsin sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.