Sorum var Doğum

• Konbuyu başlatan Nursen4000
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nursen4000 tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 641 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Nursen4000
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23
N

Nursen4000

Guest
Anneler size bı sorum olcak ilk gebeliğim ve doğumum olur ben anlamazsam diye çok korkuyorum doğum belirtilertisi olarak neler yaşadınız kaçıncı haftada doğum yaptınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Anneler size bı sorum olcak ilk gebeliğim ve doğumum olur ben anlamazsam diye çok korkuyorum doğum belirtilertisi olarak neler yaşadınız kaçıncı haftada doğum yaptınız
Kuzum rahim kasılmaların olmaya başlar ve
düzenli sancıların başlar belirli aralıklarla gelir
bebeğin kafası doğum kanalına iner ve güçlü tuvalete çıkma isteğin olur sürekli çıkarsın
doğum suyun gelir nişanın gelir lekelenme
üst karın ve diafram-mide hizasında bebeğin aşağı iner ve bunun içinde sene bir rahatlama olur

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım anlamaman imkansız. Belden kasıklara doğru yayılan adet ağrısı gibi giderek şiddetlenen bı ağrı düzenli olarak 30_20_10- 5 dakika da bir gelen sancı olur dayanılmayacak dereceye gelince acile gidersin. Suyun gelirse hiç bekleme zaten direk git

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar