Sorum var Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emir'inAnnesi tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,157 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Emir'inAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Annişler size sorum var normal doğum nasıl oluyor o süreç nasıl tamamlanıyor serum takıyorlar mı birde çok merak ettiğim bir konu var affedersiniz ama mesela doğumda ıkınırken tuvaletini kaçıran oluyor mu öyle bir durum? Çok merak ediyorum
Evet doğum sırasında serum takılıyor doğum öncesinde lavman yapıyorlar ve tuvalete çıkıyorsun sonra doğuma giriyon öyle birşey olmasın diye idrar da da önce sonda takıp idrar keseni boşaltıyorlar ve doğuma başlıyorsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Annişler size sorum var normal doğum nasıl oluyor o süreç nasıl tamamlanıyor serum takıyorlar mı birde çok merak ettiğim bir konu var affedersiniz ama mesela doğumda ıkınırken tuvaletini kaçıran oluyor mu öyle bir durum? Çok merak ediyorum
Yok kuzum serum falan vermediler bana ama evet büyük abdestini kaçıranlar çok oluyor ben yaptımmi hiç bilmiyorum yani insan farkında olmuyor hiç

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Yok kuzum serum falan vermediler bana ama evet büyük abdestini kaçıranlar çok oluyor ben yaptımmi hiç bilmiyorum yani insan farkında olmuyor hiç
Bende o durumdan çok korkuyorum cnm acaba yapar mıyım olur mu diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim canım 2 normal doğum yaptım bana böyle yaptılar
Anladim canım çok sağol canm

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende o durumdan çok korkuyorum cnm acaba yapar mıyım olur mu diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladim canım çok sağol canm
Aman kuzum boşver sen sağlıkla doğumu geçir de bunlar normal şeyler bence o ıkınmaya kimse dayanmaz mutlaka büyük abdest geliyordur herkeste

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Ya şimdi bende normal doğum yaptım doğumum başladı lavma yaptılar suni sancı verdiler bana çabuk açılmam olsun diye de lavma bile yapsalar doğumda ıkınırken çocuk çıksın diye düşünüyorum yani tuvaletim kaçmiş kaçmamış mı diye düşünüyorsun bana sonda takmadılar

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Aman kuzum boşver sen sağlıkla doğumu geçir de bunlar normal şeyler bence o ıkınmaya kimse dayanmaz mutlaka büyük abdest geliyordur herkeste
Bilmiyorum ki
Ya şimdi bende normal doğum yaptım doğumum başladı lavma yaptılar suni sancı verdiler bana çabuk açılmam olsun diye de lavma bile yapsalar doğumda ıkınırken çocuk çıksın diye düşünüyorum yani tuvaletim kaçmiş kaçmamış mı diye düşünüyorsun bana sonda takmadılar
Onu düşündürüyor insan benim onun korkusu varr

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım afedersin ben büyük abdestimi çişimi herşeyimi altıma yapmıştım yani o ıkınmada herşey geliyor doktorum bana boşver büyük abdestini yap önemli olan bebeğinin sağlığı dedikten. Sonra çok rahatladım utanmam geçmişti.önemli olan doktorlar ve ebelerin o anda vereceği tavır ve tepki bence en azından onlar sana iyi davrandıklarında ve anlayışla karşıladıklarında binebzede olsa kendini biraz rahatlamış hissediyorsun yaptığın o şeyden utnaç duymuyorsun tabikide EN ÖNEMLİ ŞEY YAVRUN 🥰😊😊(bunu anlattığım için k.b kızlar anlatırken utandım biraz 🤲)

Tüm sayfalar yüklendi.