Sorum var Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gunesh tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 753 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan gunesh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nisabr

gunesh

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğum yaklaştıkça bende korku oluşmaya başladı. Sezeryan mi zor normal doğum mu? Gerçekten normal doğum sancısı kemik kırılmasına eşdeğer mi

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar doğum yaklaştıkça bende korku oluşmaya başladı. Sezeryan mi zor normal doğum mu? Gerçekten normal doğum sancısı kemik kırılmasına eşdeğer mi
Kuzum Rabbim her ikisinde de kolaylığını veriyor emin ol hiç korkma Yani her şey bir anda olup bitiyor bebeğinin sesini duyduktan sonra zaten o an yeniden doğmuş gibi oluyorsun Ben iki dogumumuda sezeryan yaptım benim için kolay mıydı Evet kolaydı ama sonradan Hani hareketlerinde kısıtlama oluyor ama normalde doğum sancısını da çektim Evet çok zor Yani öyle bir sancı yok ama dediğim gibi Rabbim kolaylığını emin ol veriyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaç haftalıksın bu arada

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Doktor hangisini uygun görüyorsa o olsun canm her doğum kendine özel zorluklari elbet oluyor ama kendini korkutma herkesin acı eşigi bir olmuyor ben doğuma kadar hastanedeydim her türlü doğuma şahit oldum nstde sancım aynı çıkan bı bayan vardı o avaz avaz bağırıyordu ben uyuyordum😂😂

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Doktor hangisini uygun görüyorsa o olsun canm her doğum kendine özel zorluklari elbet oluyor ama kendini korkutma herkesin acı eşigi bir olmuyor ben doğuma kadar hastanedeydim her türlü doğuma şahit oldum nstde sancım aynı çıkan bı bayan vardı o avaz avaz bağırıyordu ben uyuyordum😂😂
🤭🤭🤭

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar