Sorum var Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gunesh tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 601 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan gunesh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Saçma bi soru sorucam öyle merak ettim😄 doğum ücreti ödemesi doğuma girmeden önce mi yapılır yoksa çıkarken mi? Mesela muayene ücretini ödedikten sonra muayene oluyorum. Doğum da öyle mi?
Çıkışta ödeniyor canim benim öyle olmuştu ama diger yerlerde nasildir bilemem ki oralarda da o sekildir çünkü kac gun kalacağını bilemezler veya bebeginin kuveze girip girmeyecegini bilemezler ve cikista toplam ücret ödenir

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Bizde doğum sonrası ödedik. Sezeryanla doğuma 9 bin tüp bağlamaya 3bin ödedi eşim. Birde ameliyat anında miyom görüldü o da alındı ama onun ödemesini doktor talep etmediği için ödemedim son dakikada ortaua çıktığı için istemediler ek bir durum olursa diye sonradan çıkışın yapılırken ödüyorsun

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Saçma bi soru sorucam öyle merak ettim😄 doğum ücreti ödemesi doğuma girmeden önce mi yapılır yoksa çıkarken mi? Mesela muayene ücretini ödedikten sonra muayene oluyorum. Doğum da öyle mi?
Genelde çıkışta ödeniyor canım bizim öyle olmuştu 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizde doğum sonrası ödedik. Sezeryanla doğuma 9 bin tüp bağlamaya 3bin ödedi eşim. Birde ameliyat anında miyom görüldü o da alındı ama onun ödemesini doktor talep etmediği için ödemedim son dakikada ortaua çıktığı için istemediler ek bir durum olursa diye sonradan çıkışın yapılırken ödüyorsun
Oo baya yükselmiş ücretler ya en son iki yıl önce normal doğum a iki buçuk vermiştik ne çok artmış ya 🥴🥴

Girişte yatış yapılmadan önce vezmeue gittik ödemeyi yaptık sonra yarışa çıktık kuzum biz

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ben suyum gelmiş tekerlekli sandalyedeyken bekletip yine de aldılar bizim parayı ondan sonra doğumhaneye götürdüler

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar