Doğum

• Konbuyu başlatan Yağmur34
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yağmur34 tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 293 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Yağmur34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceylinilda
Y

Yağmur34

Guest
Kızlar dua edin 36+2 günlükken sezaryam doğum yapıcam 22ekimde.
Erken geliyor iki gündür sancılarım vard8 bugün kontrolde nstde ciddi sancılar cıktı bebeğin kilosu 2600 küveze girmesinden korkuyorum.ilk oğlum 3kilo doğdu 10gün solunumdan dolayi küvezde kaldı.insallah bu girmez bu haftalarda doğurup sağsağlim evine gelen var mı dua edin bana anneler ❤️

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Erken geliyor iki gündür sancılarım vard8 bugün kontrolde nstde ciddi sancılar cıktı bebeğin kilosu 2600 küveze girmesinden korkuyorum.ilk oğlum 3kilo doğdu 10gün solunumdan dolayi küvezde kaldı.insallah bu girmez bu haftalarda doğurup sağsağlim evine gelen var mı dua edin bana anneler ❤️
Dualarımız seninle kuzum inşallah saglıkla dogur eve git kuzum🤲🤲🤲

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıkla kavuş canım benim 🤲🤲

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah canım solunum sıkıntısı olmaz ise küveze almazlar kilosundan ötürü iyi düşün iyi olsun şimdiden geçmiş olsun 💐

Ceylinilda

Kayıtlı Üye
rank
2600 kuveze girmez cnm 😊haftasina gore ciger gelisimi vs tamamlamistir sagliklaa kucagina almak nasip olsun insallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.