Kizlar doğumdan sonra nasıl korunmayı dusunuyosunuz yada gebe kalmadan önce korunuyomuydunuz
E Ecemsu Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 38 23 Nisan 2021 #1 Kizlar doğumdan sonra nasıl korunmayı dusunuyosunuz yada gebe kalmadan önce korunuyomuydunuz
D Derya46 Kayıtlı Üye Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 211 23 Nisan 2021 #2 Ecemsu' Alıntı: Kizlar doğumdan sonra nasıl korunmayı dusunuyosunuz yada gebe kalmadan önce korunuyomuydunuz Genişletmek için tıkla ... Ewet gebe kalmadan once korunuyorduk canim esim korunuyordu ben hap falan kullanmadim
Ecemsu' Alıntı: Kizlar doğumdan sonra nasıl korunmayı dusunuyosunuz yada gebe kalmadan önce korunuyomuydunuz Genişletmek için tıkla ... Ewet gebe kalmadan once korunuyorduk canim esim korunuyordu ben hap falan kullanmadim
E Ecemsu Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 38 23 Nisan 2021 #3 Derya46' Alıntı: Ewet gebe kalmadan once korunuyorduk canim esim korunuyordu ben hap falan kullanmadim Genişletmek için tıkla ... Hm anladım
Derya46' Alıntı: Ewet gebe kalmadan once korunuyorduk canim esim korunuyordu ben hap falan kullanmadim Genişletmek için tıkla ... Hm anladım
Ç Çocuklarm benim herşeyim Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1,128 23 Nisan 2021 #4 Ecemsu' Alıntı: Kizlar doğumdan sonra nasıl korunmayı dusunuyosunuz yada gebe kalmadan önce korunuyomuydunuz Genişletmek için tıkla ... Ben de korunuyordum. Eşim dikkat ediyordu. Bazen kaçırması oldu tabi☺☺☺ Dogumdan sonra sipral düşünüyorum
Ecemsu' Alıntı: Kizlar doğumdan sonra nasıl korunmayı dusunuyosunuz yada gebe kalmadan önce korunuyomuydunuz Genişletmek için tıkla ... Ben de korunuyordum. Eşim dikkat ediyordu. Bazen kaçırması oldu tabi☺☺☺ Dogumdan sonra sipral düşünüyorum
E Ecemsu Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 38 23 Nisan 2021 #5 Bende onu düşünüyorum ama korkutular beni dusuyo falan filan dediler
D Derya46 Kayıtlı Üye Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 211 23 Nisan 2021 #6 Ewet sipral düşüyor anneler sipralli olup hamile kalanda var
E Ecemsu Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 38 23 Nisan 2021 #7 Derya46' Alıntı: Ewet sipral düşüyor anneler sipralli olup hamile kalanda var Genişletmek için tıkla ... O yüzden korkuyorum en güvenilir şey bağlatmak galiba onun içinde sezeryan olmak gerekiyor
Derya46' Alıntı: Ewet sipral düşüyor anneler sipralli olup hamile kalanda var Genişletmek için tıkla ... O yüzden korkuyorum en güvenilir şey bağlatmak galiba onun içinde sezeryan olmak gerekiyor
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,772 23 Nisan 2021 #8 Doğumdan sonra ria taktırcm bn
D Derya46 Kayıtlı Üye Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 211 23 Nisan 2021 #9 Ewet sipral düşüyor anneler sipralli olup hamile kalanda var Ecemsu' Alıntı: O yüzden korkuyorum en güvenilir şey bağlatmak galiba onun içinde sezeryan olmak gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Tüpleri baglatmak da iyi degil canim kemik erimesi yapıyormuş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Nisan 2021 Ria nedir abla Elif kpln' Alıntı: Doğumdan sonra ria taktırcm bn Genişletmek için tıkla ...
Ewet sipral düşüyor anneler sipralli olup hamile kalanda var Ecemsu' Alıntı: O yüzden korkuyorum en güvenilir şey bağlatmak galiba onun içinde sezeryan olmak gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Tüpleri baglatmak da iyi degil canim kemik erimesi yapıyormuş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Nisan 2021 Ria nedir abla Elif kpln' Alıntı: Doğumdan sonra ria taktırcm bn Genişletmek için tıkla ...
E Ecemsu Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 38 23 Nisan 2021 #10 Derya46' Alıntı: Ewet sipral düşüyor anneler sipralli olup hamile kalanda var Tüpleri baglatmak da iyi degil canim kemik erimesi yapıyormuş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Nisan 2021 Ria nedir abl Genişletmek için tıkla ...
Derya46' Alıntı: Ewet sipral düşüyor anneler sipralli olup hamile kalanda var Tüpleri baglatmak da iyi degil canim kemik erimesi yapıyormuş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Nisan 2021 Ria nedir abl Genişletmek için tıkla ...