Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım
B Burcuu Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 308 27 Şubat 2023 #1 Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,842 27 Şubat 2023 #2 Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun inşallah canm
Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun inşallah canm
B Burcuu Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 308 27 Şubat 2023 #3 Alyaa' Alıntı: Hayırlı olsun inşallah canm Genişletmek için tıkla ... Sağol canım
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,842 27 Şubat 2023 #4 Burcuu' Alıntı: Sağol canım Genişletmek için tıkla ... Kizmi erkek mi canım adı ne
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,935 27 Şubat 2023 #5 Gözün aydın canım Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 3,971 27 Şubat 2023 #6 Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 27 Şubat 2023 #7 Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 27 Şubat 2023 #8 Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
B Burcuu Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 308 27 Şubat 2023 #9 Amin canım benim Allah razı olsun Hülya❤️' Alıntı: Gözün aydın canım Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol canım Allah razı olsun
Amin canım benim Allah razı olsun Hülya❤️' Alıntı: Gözün aydın canım Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol canım Allah razı olsun
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 27 Şubat 2023 #10 Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Burcuu' Alıntı: Cuma günü sabah oğlumu kucağıma aldım kızlar çok şükür küveze filan girmedi 37 haftalık doğum yaptım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah