Kizlar biliyosunuz ki pazartesi kasilmalarim olduğu için buraya post atmıştım saolsun cevp verip hastaneye gitmemi söyleyen arkadaşlarım oldu bnde gittim tabi akşam acilden agrilarimin başladığını iki cm açıklık olduğunu ve yatış verseler de hemn çocuğun olamayacağını söyleyip eve yolladılar eğer iyce siddetlenirse gel diye bnde ilçede oturduğum için zor oldu tabi abinde kaldım ogun ama bnde kasılma fln kalmadı eve gelince sabahına randevum vardı geldim doktorum ağrılarımin çok olduğunu ve kırk haftalık olduğum için kesinlikle riske atmiyalim yatış dedi tabi bn bu ağrıları hiç hissetmiyorum bu arada sonra yattım akşamına nst de az ağrılarım çıktı suni sancı verelim dediler ama diğer nst de o kadar duzenliydi ki kendi ağrısı var iptal dediler ama bn daha hissetmiyorum sonra hissetmem için bugün bana damardan ilaç verdiler oturrurken yatarken hissediyorum ama ayakta hissetmiyodum takı saat beşe kadar sonradan hisseetim ve 8/40ta evladımı kucagima aldım rabbim evladı olucak tüm anneleri tek bir avazda kurtarsın insalh allh yardımcıları olsun bn biraz çok zorlandım bunda insalh siz güzel annelerin çok güzel doğumları olur kusura bakmayın bayada uzun oldu hakkınızı helal edin