Doğurdum sonunda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneyim mutluyum ❤️😍 tarafından oluşturulan Doğurdum sonunda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,912 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğurdum sonunda
Konbuyu başlatan Anneyim mutluyum ❤️😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar doğurdum sonunda dün akşam saat 6'da başladı bugün öğlen 1de doğurdum 16 saat doğumda kaldım çok zordu açılmam olmuyordu öldürdü beni doğum 36 haftalık doğurdum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün dikkat et kendine ve miniğe🥰

Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun 💐💐
Amin amin inşallah Allah razı olsun canım benim 💞
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin amin inşallah Allah razı olsun canım darısı doğumu bekleyen herkese inşallah 🥰

Amin amin inşallah Allah razı olsun canım darısı doğumu bekleyen herkese inşallah 🥰

Gözün aydın cnm rabbim analı babalı büyütsün inşallah ikinizde iyisinizdir inşallah
Amin amin inşallah Allah razı olsun canım benim şekerim yükseliyor hala oğlum iyi çok şükür doktoru yarın gelip detaylı muayene edecek

Gözün aydın cnm rabbim analı babalı büyütsün inşallah ikinizde iyisinizdir inşallah
Amin amin inşallah Allah razı olsun canım benim şekerim yükseliyor hala oğlum iyi çok şükür doktoru yarın gelip detaylı muayene

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.