Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah,razi olsun Normal dogumdu canim 4 5 cm acilmayla gitmeme ragmen kendi sancimdan sonra 7 cm acilinca suni sanci verdiler. Ilki kadar olmasada zor gecti ıkınmakta da cok gucluk cektim saat 10 da hastanede oldum 5 gibi dogum oldu cok sukur
Allah,razi olsun Normal dogumdu canim 4 5 cm acilmayla gitmeme ragmen kendi sancimdan sonra 7 cm acilinca suni sanci verdiler. Ilki kadar olmasada zor gecti ıkınmakta da cok gucluk cektim saat 10 da hastanede oldum 5 gibi dogum oldu co
Allah,razi olsun Normal dogumdu canim 4 5 cm acilmayla gitmeme ragmen kendi sancimdan sonra 7 cm acilinca suni sanci verdiler. Ilki kadar olmasada zor gecti ıkınmakta da cok gucluk cektim saat 10 da hastanede oldum 5 gibi dogum oldu co
Canim zor gecti buda hem kendi sancimi cektim 7 cmden sonra suni sanci yedim yinede zordu 10 da geldim 5 te dogum oldu bebis cok iyi cok sukur canim benim