Doktor kontrolü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Raziye crt tarafından oluşturulan Doktor kontrolü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 570 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doktor kontrolü
Konbuyu başlatan Raziye crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Raziye crt

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 37+1 oldum ama en son hastaneye ne zaman gittim hatirlamiyorum esim in islerinin yuzunden doktor a gidemiyoruz ya sezeryan olucaksa ya kilosu normal ayindan buyukse aklimda deli sorular korkuyorum siz bu aylarda ne sıklıkta gittiniz doktora🤔🤔

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 37+1 oldum ama en son hastaneye ne zaman gittim hatirlamiyorum esim in islerinin yuzunden doktor a gidemiyoruz ya sezeryan olucaksa ya kilosu normal ayindan buyukse aklimda deli sorular korkuyorum siz bu aylarda ne sıklıkta gittiniz doktora🤔🤔
Canım son zamanlarda haftada bir gitmen gerekiyor heran doğum bile başlayabilir ihmal etme bir an önce dra git bence

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
37 den sonra her hafta çağırıyor doktor canım sana da az kalmış sağlıkla kavuş inşallah 🤲🤲

Raziye crt

Kayıtlı Üye
rank
37 den sonra her hafta çağırıyor doktor canım sana da az kalmış sağlıkla kavuş inşallah 🤲🤲
Amin canim insallah hepimiz
😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Acilden giriş yap sıra bulamaz isen
Tamam canim tsk ederim

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Unuttuysan e nabizdan takip edebilirsin yada 182 ara ordan da yardımcı olurlar 36 haftadan sonra haftalık gidiliyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar