Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Op. Dr. Fatos ozlem yildirim
Istanbul umrzniyede cok memnunum cok sevecen gulen yüzlü Google den iletisim bilgilerine ulasabilirsin yoksa bende verebilirim
Zeytinburnu surp pırgiç ermeni hastanesi Dr flora çıtgez çok anlayışlı uzun uzun konuşuyor seninle cana yakın bir Dr kız kardeşimde iki doğumunu flora hanımda yapmıştı
İstanbul Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
DR. Emine Dilşad herkiloglu
Harika bir doktor tatlı dilli konuşkan güler yüzlü insanın stresini alan harika bir doktor
Benim doktorun çok memnunum
Bir defa git başka doktor asla aramayacaksin emin ol
Gaziosmanpaşa Asya Hastanesi Dr Çağla Jasmin Sezer o kadar tatlı bir dr ki çok ilgileniyor muayeneyi uzun ayrıntılı bir şekilde yapıyor ultrasonu da çok iyi hastane şartları da güzel üstelik her gittiğimde 4D ultrason ile bakıp bebişin yüzünü gösteriyor mutlaka.Eger yakınsan araştırıp gitmeni öneriyorum.
İstanbul Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
DR. Emine Dilşad herkiloglu
Harika bir doktor tatlı dilli konuşkan güler yüzlü insanın stresini alan harika bir doktor
Benim doktorun çok memnunum
Bir defa git başka doktor asla aramayacaksin emin ol