Normal
Artık karnım çıktı ama insanlar anlamıyor hamile olduğumu karnın yok diyorlar ama var ben görüyorum pantolonlar sıkıyor belimi inşallah doğum sonrası göbek möbek gider zaten doğum yapayım sonrasında hemen spora baslicam[automerge]1649678622[/automerge]Senin daha karnın çıkmamıştır di mi cinsiyeti ne seninkinin benimki erkek inşallah sağlıkla gelirler dünyaya [automerge]1649678743[/automerge]Senin daha karnın çıkmamıştır di mi cinsiyeti ne seninkinin benimki erkek inşallah sağlıkla gelirler dünyaya Ah bu minnik afacanlar itince rahatlari bozuluyor galiba sinirlenip basıyorlar tekmeyi
Artık karnım çıktı ama insanlar anlamıyor hamile olduğumu karnın yok diyorlar ama var ben görüyorum pantolonlar sıkıyor belimi inşallah doğum sonrası göbek möbek gider zaten doğum yapayım sonrasında hemen spora baslicam
[automerge]1649678622[/automerge]
Senin daha karnın çıkmamıştır di mi cinsiyeti ne seninkinin benimki erkek inşallah sağlıkla gelirler dünyaya
[automerge]1649678743[/automerge]
Ah bu minnik afacanlar itince rahatlari bozuluyor galiba sinirlenip basıyorlar tekmeyi