Dün axşam sancı geliyordu bana

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çocuklarm benim herşeyim tarafından oluşturulan Dün axşam sancı geliyordu bana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 909 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dün axşam sancı geliyordu bana
Konbuyu başlatan Çocuklarm benim herşeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş şeyma
Kızlar dün gece saat 1e kadar sancı çekdim. Böyle çokda şiddetli bir sancı deyildi de.. ama agrısı vardı. Somra uyudum. Ara ara uykudan uyandıgımda azar azar agrıdıgımı hiss etdim. Şimdi uyandım ve sancı felan yok yaaa..sizce dogurmagıma azmı kalmış isinmamı??

Gamzeee

Kayıtlı Üye
rank
Geçen hafta bende aynı şeyleri yaşadım ve şuan 38 e girdik hala ses seda yok. Artık gelmicek gibi davraniyorum ki gelsin :)

Geçen hafta bende aynı şeyleri yaşadım ve şuan 38 e girdik hala ses seda yok. Artık gelmicek gibi davraniyorum ki gelsin :)
Ya çok sıkıldım yani ara ara gün içinde sancım geliyor çok şiddetli deyilde işte geliyor uzanınca hafifliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Düzenli aralıklarla geliyorsa gerçek doğum sancısıdır. Ama düzensiz ise ağrılarında da artış yoksa yalancı doğum sancılarıdır
Gün içinde ara ara giriyor çocuk kendini sanki itiyor aşşagıya

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün gece saat 1e kadar sancı çekdim. Böyle çokda şiddetli bir sancı deyildi de.. ama agrısı vardı. Somra uyudum. Ara ara uykudan uyandıgımda azar azar agrıdıgımı hiss etdim. Şimdi uyandım ve sancı felan yok yaaa..sizce dogurmagıma azmı kalmış isinmamı??
Dün gece herkese aynı şey oldu herhalde canım ☺️ yalancı sancılardır seninki de büyük ihtimalle gerçek doğum sancısı başladığında dinlenince geçmez belli aralıklarla gelir ve şiddeti artar

Gamzeee

Kayıtlı Üye
rank
Benim doktorum bebek aşağı inmiş sancı bekliyor diyor heran olabilir diyor ara ara bel ağrısı kaşık bacak ağrısı oluyor 4 5 saat geçmiyor ama snr azalıyor artmıyor. :)

Fatoş şeyma

Kayıtlı Üye
rank
Doğumaaz kalmış yalanci sancilar onlar normal korkulacak bi durun degil 😊

Dün gece herkese aynı şey oldu herhalde canım ☺️ yalancı sancılardır seninki de büyük ihtimalle gerçek doğum sancısı başladığında dinlenince geçmez belli aralıklarla gelir ve şiddeti artar
Ya ben istiyorum gerçek olsunda dogsun biran önce🙂senin 37 haftada dogumun olmusdu dimi?nasıl olmuşdu ne zaman başlamışdı?
Benim doktorum bebek aşağı inmiş sancı bekliyor diyor heran olabilir diyor ara ara bel ağrısı kaşık bacak ağrısı oluyor 4 5 saat geçmiyor ama snr azalıyor artmıyor. :)
Ya şimdi de agrıyor çocuk hareket edince de agrıyor toparlanıp kalıyor
Doğumaaz kalmış yalanci sancilar onlar normal korkulacak bi durun degil 😊
Ya benim çocuk çok aşşagda. Ya bazen tırmanıyor yukarı sanıyirum. Top gibi oluyor. Bence sancı falan var az su geldi gibi hiss etdim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar