Kızlar bugün doktora gittiğimde kanamam dediğimde bana dupbaston verdi aranızda kullanan var mı ?
D Dilek Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 58 16 Temmuz 2021 #1 Kızlar bugün doktora gittiğimde kanamam dediğimde bana dupbaston verdi aranızda kullanan var mı ?
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 16 Temmuz 2021 #2 Dilek' Alıntı: Kızlar bugün doktora gittiğimde kanamam dediğimde bana dupbaston verdi aranızda kullanan var mı ? Genişletmek için tıkla ... ben duphastonu hamile kalmadan önce doktorum vermişti hamile kalmam için canım
Dilek' Alıntı: Kızlar bugün doktora gittiğimde kanamam dediğimde bana dupbaston verdi aranızda kullanan var mı ? Genişletmek için tıkla ... ben duphastonu hamile kalmadan önce doktorum vermişti hamile kalmam için canım
D Dilek Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 58 16 Temmuz 2021 #3 fadimemislina' Alıntı: ben duphastonu hamile kalmadan önce doktorum vermişti hamile kalmam için canım Genişletmek için tıkla ... Bana niye verdi acaba düşük önlemek için mi
fadimemislina' Alıntı: ben duphastonu hamile kalmadan önce doktorum vermişti hamile kalmam için canım Genişletmek için tıkla ... Bana niye verdi acaba düşük önlemek için mi
C Cennetlık Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 88 16 Temmuz 2021 #4 Dilek' Alıntı: Kızlar bugün doktora gittiğimde kanamam dediğimde bana dupbaston verdi aranızda kullanan var mı ? Genişletmek için tıkla ... Canım ben cok ıcdım 5 aylık olana kadar 6 kutu ıctım bebek ıcın cok ıyı gelyor
Dilek' Alıntı: Kızlar bugün doktora gittiğimde kanamam dediğimde bana dupbaston verdi aranızda kullanan var mı ? Genişletmek için tıkla ... Canım ben cok ıcdım 5 aylık olana kadar 6 kutu ıctım bebek ıcın cok ıyı gelyor
D Dilek Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 58 16 Temmuz 2021 #5 Cennetlı' Alıntı: Canım ben cok ıcdım 5 aylık olana kadar 6 kutu ıctım bebek ıcın cok ıyı gelyor Genişletmek için tıkla ... Ben araştırıyorum adet sökücü yazıyor bende ne alaka diye korktum yanlış mı verildi diye
Cennetlı' Alıntı: Canım ben cok ıcdım 5 aylık olana kadar 6 kutu ıctım bebek ıcın cok ıyı gelyor Genişletmek için tıkla ... Ben araştırıyorum adet sökücü yazıyor bende ne alaka diye korktum yanlış mı verildi diye
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 16 Temmuz 2021 #6 Dilek' Alıntı: Bana niye verdi acaba düşük önlemek için mi Genişletmek için tıkla ... Valla canım benim adet düzensizliğim vardı bide hamile kalmak istiyordum onun için vermişti
Dilek' Alıntı: Bana niye verdi acaba düşük önlemek için mi Genişletmek için tıkla ... Valla canım benim adet düzensizliğim vardı bide hamile kalmak istiyordum onun için vermişti