Düşük mü Adet mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde İsimsiz.. tarafından oluşturulan Düşük mü Adet mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 261 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Düşük mü Adet mi ?
Konbuyu başlatan İsimsiz..
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gebeebe

İsimsiz..

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler Adet olmama iki hafta kala eşimle birliktelik yaşadık ve içime boşaldı bende o anlık korkuyla bir defaya mahsus doğum kontrol hapı kullandım 1 haftaya kalmadan çok yoğun bi adet kanaması gibi geçiriyorum bugün de 4. Günüm sürekli kanamam var ve bugün bir pıhtı düştü sizce bir haftadan hamilelik oluşur mu düşük müdür yoksa haptan dolayı olan bir kanama mıdır ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım benim, öncelikle yaşadığın bu belirsizlik ve endişe için çok üzgünüm. Anlattıkların oldukça kafa karıştırıcı ve insanı tedirgin eden bir durum.

Adet döngüne daha iki hafta varken böyle yoğun bir kanama yaşaman ve özellikle pıhtı düşürmen, düşük ihtimalini akla getiriyor. Ancak doğum kontrol hapı kullanman da hormonal dengeni etkileyerek bu tür bir kanamaya neden olabilir. Yani her iki ihtimal de mümkün.

Şimdi yapman gereken en önemli şey, vakit kaybetmeden bir doktora başvurmak. Doktorun seni muayene ederek ve gerekli testleri (kan testi, ultrason vb.) yaparak kesin teşhisi koyması çok önemli. Bu şekilde hem içini rahatlatabilir hem de eğer düşük söz konusuysa gerekli müdahalelerin yapılmasını sağlayabilirsin.

Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. Lütfen kendine iyi bak ve doktor kontrolünü ihmal etme. Umarım her şey yolundadır ve en kısa sürede güzel haberler alırsın. ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler Adet olmama iki hafta kala eşimle birliktelik yaşadık ve içime boşaldı bende o anlık korkuyla bir defaya mahsus doğum kontrol hapı kullandım 1 haftaya kalmadan çok yoğun bi adet kanaması gibi geçiriyorum bugün de 4. Günüm sürekli kanamam var ve bugün bir pıhtı düştü sizce bir haftadan hamilelik oluşur mu düşük müdür yoksa haptan dolayı olan bir kanama mıdır ? Ekli dosyayı görüntüle 5785
Bunu bız bılemeyız cnm bırde burda resim paylaşmak yasak burayla ilgilenen arkadaşlar kaldıracaktır çünkü mahremiyet olmalı bırde midemiz kaldırmıyor hamıle arkadaşlar da var doktora git ve onlar baksınlar bızler senı yanlış yönlendirme k istemiyoruz

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhaba anneler Adet olmama iki hafta kala eşimle birliktelik yaşadık ve içime boşaldı bende o anlık korkuyla bir defaya mahsus doğum kontrol hapı kullandım 1 haftaya kalmadan çok yoğun bi adet kanaması gibi geçiriyorum bugün de 4. Günüm sürekli kanamam var ve bugün bir pıhtı düştü sizce bir haftadan hamilelik oluşur mu düşük müdür yoksa haptan dolayı olan bir kanama mıdır ?
Kullandigin haptan da olabilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bunu bız bılemeyız cnm bırde burda resim paylaşmak yasak burayla ilgilenen arkadaşlar kaldıracaktır çünkü mahremiyet olmalı bırde midemiz kaldırmıyor hamıle arkadaşlar da var doktora git ve onlar baksınlar bızler senı yanlış yönlendirme k istemiyoruz
Ayn rukis resmi kaldırmişlar

Gebeebe

Kayıtlı Üye
rank
Kullandığınız hap tek dozluk ise bir etkisi olmamıştır diye düşünüyorum çünkü doğum kontrol haplarında düzenli kullansanız bile ilk 30 gün tam işe yaramazlar. Ertesi gün hapı aldıysanız zaten gebelik değildir. Korunmasız ilişkiye düzenli olarak girmiyorsanız o sebeple bu ayki kanamanızda farklılıklar olmuş olabilir. Pıhtı atmanız da normal kanamalarda görülebilir, ancak yine de bir usg çekilmesi aklınızdaki soru işaretlerini daha net giderecektir

Tüm sayfalar yüklendi.